vivacredit.ro
 

Servicii IT profesionale


Titlu: Servicii IT profesionale
Descriere: Firma specializata in Servicii IT, reparatii PC, web design, retele, vanzari calculatoare si consultanta IT
URL: http://www.sigmateam.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: servicii IT, depanare calculator, retele, web design, contracte de service IT, consultanta IT

Acest site a fost adaugat in data de 04/04/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 173

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Director Web
Accesati cel mai nou director web din Romania. Va punem la dispozitie numeroase categorii din diverse domenii de activitate.Promovati-va afacerea prin acest director web romanesc.

Recomputer
Recomputer va pune la dispozitie o gama variata de calculatoare second hand, monitoare second hand, laptop-uri second hand, imprimante second hand, sisteme second hand la preturi accesibile…

calculatoare si laptopuri second hand
calculatoare second hand, imprimante laser second hand, laptopuri second hand si monitoare sh la preturi accesibile. Avem diverse modele de calculatoare si laptopuri

program gestiune | gestiune stocuri
Micro-ERP va ofera posibilitatea de gestionare eficace a stocurilor, prin emiterea rapida a documentelor de iesire, si inregistrarea simpla a documentelor de intrare. Aveti posibilitatea de gestionarea a preturilor dupa o lista de pret, iar prin modulul de Discounturi si Promotii, aveti posibilitatea de generare discounturi si promotii, sau de fidelizare a clientilor prin gruparea acestora pe categorii de clienti, care pot beneficia de anumite discounturi pe toata grila de produse.

Best Soft Team
Acest site a fost deschis cu scopul de a putea descarca programe,seriale,patch-uri cat si cele mai tari jocuri,cele mai cautate filme si jocuri.Site-ul dispune si de forum unde puteti comunica cu ceilalti membri pe diverse teme.