elefant.ro
 

Dictionar englez roman


Titlu: Dictionar englez roman
Descriere: asistenta dorita de dumneavoastra in materie de Limba Engleza. Dictionar englez-roman-englez cu o vasta baza de cuvinte (peste 100.000); dictionar de expresii, cursuri, lectii si exercitii online, toate la dispozitia dumneavoastra. Util in aceesi masura pentru incepatori, amatori dar si cunoscatori.
URL: http://www.edictionare.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: dictionar, englez, roman, engleza

Acest site a fost adaugat in data de 30/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Scoala online
O colectie de site-uri educative. O metoda noua de invatare. A invata poate fi și un hobby. Din cuprins: Calendarul romanilor - Istoria romanilor din fiecare zi. Evenimente romanesti petrecute în Romania de-a lungul secolelor. Biografii de mari personalitati.

Ira Test Consult
IRA TEST CONSULT SRL este furnizor de formare profesionala pentru adulti, firma oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizat CNFPA.Consideram ca orice vis este realizabil atunci cand obiectivele de atins sunt clar definite si pasii de actiune sunt bine stabiliti.Consultantii nostri dispun de cunostintele adecvate pentru transformarea oricarei ideei intr-un proiect de mare success.IRA TEST CONSULT SRL acorda si consultanta pentru obtinerea finantarilor nerambursabile.

Vreau sa Stiu
Informatia inseamna putere! VreauSaStiu.info va ofera articole informative din cele mai diverse domenii, de la sanatate la turism, de la istorie si cultura la sarbatori si obiceiuri traditionale din intreaga lume. Afla totul despre lumea in care traiesti!

Cursuri in Iasi
Cursuri de calificare in Iasi. Blog cu informatii despre cursuri de formare profesionala, training-uri, workshop-uri, seminarii si cursuri gratuite finantate din fonduri europene organizate in Iasi

poezii romanesti
Poezii romanesti Vasile Alecsandri,poezii Mihai Eminescu,poezii Lucian Blaga,poezii Adrian Paunescu,poezii George Bacovia,poezii Tudor Arghezi,poezii George Cosbuc,Poezii Octavian Goga,poezii Nicolae Labis,poezii Nichita Stanescu