vivacredit.ro
 

Angajari Videochat


Titlu: Angajari Videochat
Descriere: Angajam modele pentru activitate videochat in conditii de lux si procent progresiv 60-80 % + carte de munca.Castiguri garantate 1000 - 4000 $ ! Studio videochat cu o experienta de 5 ani in domeniu.Nu ezita,contacteaza-ne pentru mai multe detalii. www.angajari-videochat.com este alegerea potrivita !
URL: http://www.angajari-videochat.com

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: angajari videochat, angajare videochat, angajari video chat, videochat angajari

Acest site a fost adaugat in data de 29/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 800

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

USA Jobs in support
Munceste in America in suport tehnic, suport IT, servicii cu clienti, suport hardware, operator suport in telecomunicatii. Trimite un CV si angajeaza-te ca customer support analyst, customer support manager, client support manager

Locuri de munca Mures
Cele mai bune locuri de munca din judetul Mures si in special din orasul Targu Mures le gasesti aici. Intra si cauta si tu locul de munca ce se potriveste cel mai bine cu pregatirea ta.

Incepe o Afacere Online
Ghid cu primi pasi catre o afacere pe Internet.

Oriflame - Reprezentant Oriflame
Echipa www.ori-fan.com face inscriere de reprezentanti in toata tara. Alaturi de o echipa de succes esti mai aproape de visele tale. Iti poti incepe propria afacere chiar acum si poti castiga atat cat iti propui! Oferte speciale si cadouri in programul de Bun Venit pentru noi reprezentanti oriflame.

Locuri de munca neuvoo
Locuri de munca in tara si strainatate. Peste 3 milioane de locuri de munca in intreaga lume!