vivacredit.ro
 

Angajari Videochat


Titlu: Angajari Videochat
Descriere: Angajam modele pentru activitate videochat in conditii de lux si procent progresiv 60-80 % + carte de munca.Castiguri garantate 1000 - 4000 $ ! Studio videochat cu o experienta de 5 ani in domeniu.Nu ezita,contacteaza-ne pentru mai multe detalii. www.angajari-videochat.com este alegerea potrivita !
URL: http://www.angajari-videochat.com

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: angajari videochat, angajare videochat, angajari video chat, videochat angajari

Acest site a fost adaugat in data de 30/03/2009

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 800

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Recrutare pentru companii
Fox Expert Advice - firma de consultanta in domeniul resurselor umane, care ofera servicii diverse, cum ar fi: recrutare, consultanta hr, administrare personal, salarizare, evaluarea angajatilor, studii de satisfactie angajati, outplacement

Metropolitan Ladys Cosmetice - Metropolitans - Formular inscriere Ladys
Metropolitan Ladys Cosmetice - Metropolitans.Cosmetice ieftine online prin aplicarea la cel mai nou si cel mai modern sistem de marketing: Cosmetice Ladys! Cele mai ieftine cosmetice online cu cel mai bun raport calitate/pret!

Site de recrutare online staffing & hiring
Portal de recrutare online poti sa cauti resumes, post jobs, sa gasesti cele mai bune resurse pentru compania ta. Afiseaza joburi in toate domeniile inclusiv medical, IT, finante banci, logistica, industria pharma, life sciences, industria auto, real estate. Deasemenea poti sa afisezi joburi part time si home jobs.

ejobs.ro
eJobs.ro inseamna 8 ani de recrutare online. 1.000.000 CVuri disponibile. 50.000 companii-client. 2.500.000 vizitatori/luna. eJobs.ro - Primul serviciu de recrutare online din Romania.

Locuri de munca
NetJobs.ro - locuri de munca in Romania si in strainatate, catalog firme. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!