vivacredit.ro
 

Service aer conditionat


Titlu: Service aer conditionat
Descriere: Apelati la societatea noastra pentru service aer conditionat. Va prezentam pe site-ul nostru informatii despre activitatea noastra, impresiile si recomandarile pe care le-am primit de la clienti, procedurile de lucru, tarife si onorarii pentru diferite activitati de service.
URL: http://www.serviceaerconditionat.net

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: service aer conditionat, service aparate aer conditionat, service aparate de aer conditionat

Acest site a fost adaugat in data de 26/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase
Serviciile de termopane sau reparatii termopane este un serviciu de care aveti nevoie atunci cand ferestra sau usa dvs cu geam termopan nu mai functioneaza corect, experienta acumulata o punem la dispozitia dvs \\\\\\\"reparatii termopane\\\\\\\" insemnand pt noi rezolvarea problemelor si redarea unei ferestre sau usi cu o functionare perfecta.

Lucrari complexe pentru foraje
Atunci cand aveti nevoie de foraje puturi apa cea mai potrivita solutie vine intotdeauna din partea persoanelor profesioniste din acest domeniu. Cu o experienta de peste 15 ani, compania noastra realizeaza anual peste 100 de foraje, oriunde in tara. Pentru ca clientii nostri sa fie siguri de calitatea serviciilor, orice lucrare executata de noi va beneficia de garantie de 24 de luni.

Firma mutari, Transport Mobila, Transport Mobilier- LeoniTransport
Leoni Transport ofera servicii de inalta calitate, atat persoanelor fizice,cat si persoanelor juridice. Indiferent de anvergura si volumul mutarii, asiguram o buna organizare si rapiditate, la preturi avantajoase.

RoleteDeGaraj - Preturi Rolete De Garaj Chisinau
Rolete consta din boxa, sine si lamele. Lamelele sunt confectionate din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica, ceea cele face sa fie izolatoare din punct de vedere termic si fonic. Independenta de suprafata totala la rolete.

Leduri auto
Leduri auto pentru toate marcile si modelele auto, se poate face programare pentru montaj la service auto sector 4. Livram leduri auto oriunde in tara.