elefant.ro
 

Ira Test Consult


Titlu: Ira Test Consult
Descriere: IRA TEST CONSULT SRL este furnizor de formare profesionala pentru adulti, firma oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizat CNFPA.Consideram ca orice vis este realizabil atunci cand obiectivele de atins sunt clar definite si pasii de actiune sunt bine stabiliti.Consultantii nostri dispun de cunostintele adecvate pentru transformarea oricarei ideei intr-un proiect de mare success.IRA TEST CONSULT SRL acorda si consultanta pentru obtinerea finantarilor nerambursabile.
URL: http://www.iraconsult.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: curs autorizat CNFPA, manager proiect, consultanta, taining, coching

Acest site a fost adaugat in data de 24/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

E-cursulMeu cursuri online interactive
E-CursulMeu iti ofera acces la cele mai noi cursuri din domeniul tau de interes. Daca doresti sa obtii noi abilitati profesionale sau pur si simplu sa te perfectionezi, E-CursulMeu iti pune la dispozitie cadrul necesar sa te dezvolti.

Cursuri de masaj si reflexoterapie autorizate de M. Muncii
Naturist Med este scoala de masaj si cabinet de medicina naturista . Organizeaza cursuri de calificare in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic (reflexoterapie), curs de masaj anticelulitic, drenaj limfatic, curs de masaj terapeutic, curs de masaj medical, cursuri tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diploma este recunoscuta international.

Ocazie scoala de mecanic auto
Cursul este autorizat de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala a Calificarilor. Durata 5 luni, pret 650lei in 4 rate. Minim 8 clase, varsta 17-59 ani. Multa practica in service auto.

Gradinita Particulara cu program prelungit Iasi - Euro Kid Iasi
Euro Kid este gradinita particulara cu program prelungit din Iasi ce functioneaza cu grupele de varsta 2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani. Gradinita Euro Kid din iasi este cea mai spatioasa gradinita din Iasi, la pretul cel mai avantajos

DEX online - Dictionar explicativ al limbii romane
Dex-online.ro, dictionarul explicativ al limbii romane cuprinde 24 de dictionare romanesti: DEX, dictionar de sinonime, de antonime, dictionar ortografic, etimologic, gastronomic, de neologisme etc.