elefant.ro
 

Adoptii caini


Titlu: Adoptii caini
Descriere: Vrei sa adopti un catel si nu stii de unde? Vrei sa dai un catel spre adoptie si nu vrei sa il arunci in strada? Noul portal de adoptii caini! Trebuie sa invatam sa ne protejam animalele.
URL: http://www.adoptiicaini.ro/

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: adoptii caini, protectia animalelor

Acest site a fost adaugat in data de 18/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Animale de companie
Descopera informatii utile despre cresterea, sanatatea si reproducerea animalelor de companie! Infomatii utile despre caini, pisici, pesti exotici, perusi si multe alte animale de companie.

mobil sohbet
mobil chat sitesi kaliteli sohbet hizmeti

Imagini cu Pisici
Site dedicat pisicilor si iubitorior de pisici. Gasesti poze cu pisici haioase de rasa si nu numai, jocuri cu pisci, filme cu pisici si allte informatii despre acesta lume.

Animalutul.ro
Animalutul.ro - portalul iubitorilor de animale. Poti sa-ti gasesti un animalut dintre miile de anunturi gratuite cu animale, poti sa castigi hrana pentru caini si pisici la concursul foto organizat lunar pe site. Iar daca ai nelamuriri, te poate ajuta veterinarul de serviciu cu un sfat. Te asteptam!

Ciobanesc mallinois
ciobanesc malinois, canisa ciobanesc malinois, ciobanesc malinois constanta, canisa ciobanesc malinois constanta, vand ciobanesc malinois constanta