elefant.ro
 

csid.ro


Titlu: csid.ro
Descriere: Vedete, frumusete, diete, sport, fashion si sex-subiecte hot - Ce se intampla, Doctore? Reteta succesului!
URL: http://www.csid.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: Vedete, frumusete, diete, sport, fashion

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Salon remodelare corporala
Credem ca toata lumea are o Perfect Shape ,dar nu toate stiu cum sa ajunga la ea sau nu au motivatia de a face acest lucru. De aceea, noi vom incerca sa va tinem la curent si sa va motivam sa atingeti perfectiunea.

Coafuri Tunsori Frizuri 2013
Noi tendinte de coafuri, tunsori si frizuri in 2013. Coafuri Tunsori si Frizuri 2013, pentru par scurt, par lung, pentru nunta, simple, de ocazie si de seara.

http://monbeauty.eu/
Relatia dintre stres si boala este un punct de interes pentru toti cei preocupati de mentinerea sanatatii. Stresul determina eliberarea de hormoni ce creeaza vasoconstrictie si diminuarea circulatiei. Afectata de stres, inima lucreaza mai din greu, respiratia devine mai rapida si superficiala, iar digestia se incetineste.

Masaj erotic – Erotic massage
Masaj Erotic - Erotic Massage Daca ai experimentat masajul de relaxare fara senzatii erotice sau masajul erotic fara componenta terapeutica, atunci este timpul sa le experimentezi pe amandoua in timpul unui masaj pe care nu-l vei uita niciodata

infrumusetare faciala
Acest site prezinta serviciile oferita in acest salon de infrumusetare faciala si corporala. Epilari, tratamente faciale, pensat, permanent gene, extensii gene, bronz organic, tratamente corporale, etc.\\\\\\\\r\\\\\\\\n