vivacredit.ro
 

Dictionar


Titlu: Dictionar
Descriere: Dictionar - Cu ajutorul acestui dictionar poti traduce cu usurinta din romana in engleza sau din engleza in romana, cuvinte sau expresii, romanesti sau din limba engleza.
URL: http://www.dictionar.cc

Categorie: calculatoare si internet > resurse
Cuvinte cheie: dictionar, dictionar roman englez, dictionar englez roman

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tracker site
Un site care functioneaza 24/7 si pe care gasiti tot ce aveti nevoie. Daca cautati ceva anume si nu ati gasit este foarte simplu! Faceti un cont si postati in shoutbox. In maxim 24 h va fi urcat torrentul cu ce ati cerut.Download placut !

Yahoo Invisible
Cu Yahoo Invisible poti afla rapid cine sta invisible pe Yahoo messenger. Avem cel mai performant script pentru detectarea statusurilor de messenger, si putem garanta o precizie destul de mare, pentru orice ID de messenger valid. Poti de asemenea descarca si avatarul celui pe care l-ai scanat.

Arhivarea electronica a documentelor
Solutie de arhivare electronica a documentelor, scanarea documentelor, gestiunea informatiei compatibil cu domeniile financiare bancare, domeniul telecomunicatiilor si institutiilor din domeniul medical si al asistentei in sanatate.

Invizibil pe Yahoo Messenger
Vezi cine sta pe invizibil cu acest scanner! Afla daca persoana draga se ascunde de tine pe Yahoo Messenger. Putem detecta statusul oricarui ID Yahoo valid, cu cel mai performant script de acest gen. Avatarul va fi de asemenea afisat, impreuna cu cateva link-uri utile.

E Invizibil
Cu E Invizibil afli usor cine se ascunde de tine me Yahoo! Messenger. E Invizibil va detecta statusul oricarui ID Yahoo valid, indiferent daca e logat de pe telefonul mobil, eBuddy sau Meebo.