elefant.ro
 

Inchirieri apartamente noi


Titlu: Inchirieri apartamente noi
Descriere: Inchirieri apartamente noi. Blogul prezinta informatii cu privire la site-urile unde puteti afla anunturi de inchirieri apartamente noi in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Constanta, etc.
URL: http://www.inchirieri-apartamente-noi.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: inchirieri apartamente noi, inchirieri apartamente, apartamente noi, inchirieri, Garsoniere Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 06/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Anunturi vanzari, cumparari, terenuri, parcele, loturi, imobiliare
Anunturi vanzari, cumparari, terenuri, parcele, loturi, imobiliare

Apartamente Targoviste
Apartamente Targoviste - vanzari inchirieri garsoniere apartamente 1 2 3 4 camere. Agentia imobiliara Galaxy Imob Targoviste va pune la dispozitie spre vanzare si inchiriere oferte numeroase de garsoniere si apartamente cu 2 3 si 4 camere.

Imobil Invest - agentie imobiliara Alba
Imobil invest Alba Iulia Seste o agentie imobiliara ce se adreseaza persoanelor fizice si celor juridice care ofera si servicii de intermediere financiara

Apartamente noi cu rate la dezvoltator
Apartamentele sunt situate intr un complex de blocuri noi si vile din zona Prelungirea Ghencea si se pot achizitiona cu rate direct la dezvoltator pe o perioada maxima de 12 ani cu o rata lunara in valoare de 300 Euro.Oferta este inbatabila si se regaseste doar in zona de vest a Bucurestiului,complexul are un nivel de inaltime de P + 2 iar apartamentele au pret de garsoniera si au suprafete generoase, 52 mp utili si 60 mp utili,vilele au 4 camere si gradina cu o suprafata utila de 117 mp.

Case din lemn
Andreas Construct Style este o firma de constructii si amenajari specializata în construcţia de case pe structura din lemn si amenajari interioare. Casele de lemn pe care le producem beneficiaza de o tehnologie de ultima ora.