elefant.ro
 

citatepedia.ro


Titlu: citatepedia.ro
Descriere: enciclopedie alcatuita din citate, proverbe, poezii, epigrame, biblioteca virtuala si blog despre carti si literatura
URL: http://www.citatepedia.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: citate, proverbe, poezii, epigrame, biblioteca virtuala

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

fotograf nunta iasi
Sunt un fotograf de nunta experimentat si am abilitatea sa produc fotografii de calitate la cele mai inalte standarde chiar daca sunt prins intr-un eveniment spontan. Sunt adeptul fotografiei de reportaj,incerc sa surprind clipa evenimentului si sa dau o stare fotografiei dar sunt si adeptul sesiunilor foto de studio,in natura sau orice alt trend.

Cursuri acreditate de tehnica fotografica
Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.

De colorat pentru copii educatie prescolari
Pentru copii isteti avem planse fise si desene de colorat cu animale domestice si salbatice, fructe si legume de colorat, alfabet si fise educationale, planse de colorat cu litere dar si poezii ghicitori si alte materiale educationale.

jcfotovideo-fotograf profesionist nunta
Pentru momente speciale din viata ta... Fotograf profesionist de nunta, albume foto de calitate in format clasic sau digital-PhotoBook

Graffiti
http://graffiti-2010.weebly.com mai are si url http://graffiti-2010.tk/