vivacredit.ro
 

constructii si amenajari


Titlu: constructii si amenajari
Descriere: - constructii civile; - amenajari interiaore si exeterioare; - tamplarie de aluminiu si PVC; - instalatii sanitare si termice; - instalatii electrice; - structuri de rezistenta; - termoizolatii si hidroizolatii; - garduri si balustrade din fier forjat; - acoperisuri.
URL: http://www.stefamidesign.webgarden.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: constructii, amenajari, confectii metalice

Acest site a fost adaugat in data de 02/03/2009

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 614

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pro Lingua Expert - Birou de traduceri autorizate din Craiova
Biroul de traduceri Pro Lingua Expert va ofera o gama de servicii de traduceri autorizate si interpretare, precum si servicii de colationare (verificare si corectare), legalizare, apostilare, tehnoredactare, consultanta gratuita\\r\\n

eWORKS Electronic
eWORKS producator de solutii electronice, reclame luminoase si firme luminoase, afisaj leduri, controller led, dinamica neon spectral, automatizari gaze spectrale, afisaj pensiune, afisaj autocar, led display, informare turistica, distribuitor leduri

automatizari statii betoane
Societatea noastra produce si asigura din stoc la preturi de producator toata gama de piese de schimb pentru statiile de betoane de tip CEDOMAL si SBMS (ELBA), dintre care exemplificam: malaxoare, arbori de malaxor, lagare, blindaje, lopeti, mansete.

Materiale de constructii - Depozitul Max Targu Jiu
YANIDA COM SRL este o societate comerciala infiintata in1993 in Targu Jiu, Gorj. Obiectul de activitate al firmei este comertul cu material lemnos si cu materiale de constructii si obiecte sanitare.

Cristal Vision
Clinică de oftalmologie situată in Piatra Neamț. Operaţii de cataractă moderne si pol anterior, investigații speciale, tratamente laser, optică medicală .