vivacredit.ro
 

constructii si amenajari


Titlu: constructii si amenajari
Descriere: - constructii civile; - amenajari interiaore si exeterioare; - tamplarie de aluminiu si PVC; - instalatii sanitare si termice; - instalatii electrice; - structuri de rezistenta; - termoizolatii si hidroizolatii; - garduri si balustrade din fier forjat; - acoperisuri.
URL: http://www.stefamidesign.webgarden.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: constructii, amenajari, confectii metalice

Acest site a fost adaugat in data de 02/03/2009

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 623

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Analiza de risc la securitatea fizica
Servicii de elaborare a analizei de risc la securitatea fizica, pentru toate institutiile de interes public, organizatiile, operatorii economici, indiferent de forma de organizare, natura capitalului social sau forma de detinere a bunurilor materiale.

Consultanta ISO. Rapid si sigur!
Echipa de specialisti in servicii de implementare iso, consultanta iso, certificare iso, audit intern, evidenta contabila, consultanta fiscala

Federico Mahora
FM Group ambaleaza sub marca proprie esente de parfum ale caselor de moda renumite: Giorgio Armani, Cacharel, Chanel, Hugo Boss, Versace, Gucci,Lacoste, Dolce & Gabbana, Bvlgari, etc...la un pret accesibil oricarui buzunar.

Foraj
Consultanta tehnica foraj. Foraje geologice, geotehnice, de apa, epuismente, studii \\r\\n\\r\\ngeo, subtraversari, geologie, geotehnica, geofizica, foraje puturi, studii \\r\\n\\r\\nhidrogeologice, aviz de gospodarirea apelor, notificare incepere executie foraj, \\r\\n\\r\\nproiect foraj \\r\\n

Perdele si draperii ignifuge de matase
Perdele si draperii ignifuge disponibile in zeci de mii de modele de tesaturi si culori. Perdele si draperii de lux din materiale precum catifea sau matase pentru decorarea ferestrelor caminului sau biroului dumneavoastra in stilul dorit, in functie de trend, mobilier sau tendinte.