smokemania.ro
 

Traducere automata de texte in 46 de limbi


Titlu: Traducere automata de texte in 46 de limbi
Descriere: Translator online - Cel mai complex translator online care traduce instantaneu fraze si expresii in 46 limbi
URL: http://www.translator-online.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: translator, online, roman, englez, dictionar, francez, german, spaniol

Acest site a fost adaugat in data de 02/03/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 731

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bac 2008 - subiecte, rezolvari, stiri, sfaturi
Tot ce trebuie sa stiti despre bacalaureat. Aici veti putea afla cele mai noi informatii in legatura cu BACul 2008 : subiecte, rezolvari, stiri de ultima ora, metodologie, curicula, perle si sfaturi.

Revista, presa, editura, librarie, carti, e-books, audiobook
Revista Contemporanul, infiintata in 1981, este o publicatie nationala de cultura, politica si stiinta, in\\r\\npaginile careia se gasesc cele mai proaspete stiri privind evenimentele culturale, sociale si politice din \\r\\nRomania si din strainatate. De asemenea, veti fi la curent cu aparitiile editurii Contemporanul, care \\r\\nva pune la dispozitie un protofoliu variat de carti de calitate, atat romane si carti de beletristica, cat si \\r\\nvolume de filosofie, eseu, poezie si arta.

Ecursuri.ro
Ecursuri.ro - cursuri online gratuite, teste online, referate din diverse domenii, jocuri online. Revista online ecursuri.ro: aboneaza-te gratuit.

Cursuri gratuite pentru toti
Blog cu informatii despre cursuri gratuite finantate din fonduri europene, cursuri gratuite organizate de AJOFM-uri, cursuri online, precum si despre alte oportunitati de instruire si formare profesionala gratuita

Cursuri cosmetica
Cursuri cosmetica in Bucuresti,locatie centrala, cu program si in weekend. Cursuri cosmetica acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma recunoscuta international.