elefant.ro
 

citate si proverbe celebre


Titlu: citate si proverbe celebre
Descriere: Citate celebre,proverbe celebre,citate despre iubire,maxime celebre,citate de dragoste,citate despre viata,maxime,citate despre prietenie,cugetari,citate faimoase,maxime iubire,citate celebre in engleza,legile lui murphy
URL: http://citate-proverbe.blogspot.com

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: Citate celebre, proverbe celebre, citate despre iubire, maxime celebre, citate

Acest site a fost adaugat in data de 28/02/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 457

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Portrete in creion la comanda
Realizez portrete in creion,la comanda,dupa o fotografie oferita de client. Portretele pot fi in format A4 si A3,cu una,doua sau mai multe persoane. Acest blog se focuseaza pe o idee creativa de cadou precum portretele personalizate,ce vor ramane ca amintiri peste ani.\\r\\n\\r\\n\\r\\n

Intrebari
Nu stii cum sa setezi o retea? Edeir are o echipa de experti care iti ofera raspunsuri la orice intrebare legata de calculatoare si internet, amenajarea casei si a gradinii, cum sa faci bani pe internet sau care sunt celelalte afaceri profitabile, gastronomie si retete, cum sa ne mentinem frumosi si sanatosi sau intrebari din religie, spiritism sau paranormal.

De la lume adunate
Blog cu tema “mierea in bucatarie”. Contine in paginile lui, retete de preparate cu miere la indemana oricui, retete mai vechi si mai noi, culese din diferite surse. Hidromel, Bauturi racoritoare, Dulciuri, Prajituri, Bomboane.

Triple-X HD Wallpapers
Triple-X este un site cu poze noi si marimi HD !

GRAVOART – Pur Si Simplu Gravat!
Gravoart.ro ofera servicii de gravura si decupare computerizata, laser si mecanica. Executam la comanda placi pentru sedii de firma, placute pentru usi si birouri indicatoare, ecusoane, plachete omagiale, brelocuri si ceasuri personalizate.