watchshop.ro
 

Padarom.ro - Deratizare, dezinsectie, dezinfectie


Titlu: Padarom.ro - Deratizare, dezinsectie, dezinfectie
Descriere: Servicii profesionale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, tratamente fitosanitare, curatenie profesionala. Preturi promotionale!
URL: http://www.padarom.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: deratizare, dezinsectie, dezinfectie, tratamente fitosanitare, curatenie

Acest site a fost adaugat in data de 25/02/2009

Voturi luna acasta : 9

Voturi total : 944

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Vidanjare, desfundare canalizare
In timp, datorita nerespectarii unor reguli de intretinere, sistemul de canalizare se poate infunda ceea ce duce la un mediu insalubru in care nu este recomandat sa ne petrecem timpul. Pentru a nu intampina astfel de probleme este nevoie sa apelati la serviciile pentru vidanjare, desfundare canalizare sau oricare altul pe care le ofera firmele specializate in acest domeniu.

Fisete metalice
Este un site care contine produse ale companiei Danys Group, precum rafturi industriale cu platforma metalica sau cu mezanin, rafturi metalice pentru depozite, stelaje, europaleti, rafturi de tip arhiva pentru orice magazin sau supermarket, dupapuri si mobilier metalic, etc.

Constructor de lucrari funerare
Constructor de lucrari funerare: Monumente funerare din marmura si granit, diverse culori si modele, fotoceramica de calitate. Lucrarifunerare.com - constructor de lucrari funerare, monumente funerare, monumente funerare din marmura, cavouri, cripte, monumente funerare din granit, fotoceramica, statuiete, vase, placi, glafuri, plinte , pardoseli , pavaje

Curatenie
Firma de curatenie Clean & Bright va ofera servicii de curatenie specializate pentru firme si companii precum servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere si curatenie dupa constructor.

Inchiriere container 7 si 8 mc - 0728975100
Inchiriere container 7 si 8 mc pentru transport deseuri din constructi precum: pamant, nisip, pietris, argila, roci, pavaj, bitum, pamant, tigle, caramizi, beton, ipsos