vivacredit.ro
 

xpc.ro


Titlu: xpc.ro
Descriere: XtremPC - Prima revista de IT cu DVD din Romania! Cel mai bogat cuprins: hardware, software, jocuri!
URL: http://www.xpc.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: XtremPC, revista IT

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

service-pc.uv.ro
Service calculatoare si laptopuri la cele mai bune preturi! Instalare sisteme de operare, devirusare, recuperare date pierdute la cele mai mici preturi.0766.67.77.72

Digi Arena, portal de tehnologie
DigiArena ofera vizitatorilor informatii si recenzii ale ultimelor gadgeturi aparute pe piata din Romania. Fi la curent zi de zi cu toate noutatile in materie de tehnologie, aparitii si vanzari.

koding.ro
Gama serviciilor IT oferite de Koding Technology variaza de la externalizare si suport IT, echipamente si implementare servere locale, hibride sau in cloud, pana la dezvoltare si implementare de software de productivitate gazduit online sau local, securitate, design web si retelistica.

Mentenanta-service calculatoare, retea si servere
Diagnosticare hardware, instalare sisteme Windows Linux, drivere, aplicatii office, devirusare, recuperare date, administrare retea date, configurare router, cablare structurata, webdesign, programare PHP MYSQL, ORACLE SC GoldNet Service SRL 0762676376

Portabilitatea tabletei
Vrei un telefon modern, cu multe functii si la un pret accesibil? Ce mai astepti? Pe site-ul nostru totul este doar la un click distanta.