watchshop.ro
 

ESCULAP SURGERY 2000 Clinica CHIRURGIE LASER VARICE HEMOROIZI


Titlu: ESCULAP SURGERY 2000 Clinica CHIRURGIE LASER VARICE HEMOROIZI
Descriere: ESCULAP SURGERY 2000 chirurgie HERNIE PERINEU SILICOANE OBEZITATE - BALON INTRAGASTRIC LIPOSUCTIE OPERATIE FARA INTERNARE AMBULATORIU UROLOGIE GINECOLOGIE DERMATOLOGIE ESTETICA CARDIO-VASCULAR, TUMORI SAN, RIDURI, TIROIDA, BIOPSIE, COL UTERIN, STERGERE TATUAJE, INFILTRATII COLAGEN, ABDOMINOPLASTIE, INFILTRATII CU CORTIZON, TRATAMENT INJECTABIL, DOCTOR CRAESCU LIVIU, REINTINERIRE SI INFRUMUSETARE FACIALA, TROMBOZA, ULCERE VARICOASE, LIFTING FACIAL CERVICAL, STRABISM,
URL: http://www.chirurgie-craescu.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Chirurgie, Laser, urologie, ginecologie, dermatologie, estetica, chirurgie, varice, hemoroizi,

Acest site a fost adaugat in data de 15/02/2009

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 1433

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Recuperare Medicala - Fizioterapie - Cli
Recuperare medicala si fizioterapie alaturi de o varietate de alte servicii menite sa iti imbunatateasca sanatatea. Clinica medicala ReMed iti este alaturi!

Magazin online produse naturale entaruis .ro
Magazin online cu produse 100% naturale pentru utilizarea in cazul diferitelor afectiuni medicale sau pentru mentinerea sanatatii.

Talus Valgus (tal valg) recuperare-exercitii
Talus valgus (tal valg) recuperare.Tratament genu valgum sau genu varum in cabinetul nostru de kinetoterapie (gimnastica medicala) din Bucuresti - sedinte cu exercitii si masaj pentru nou-nascuti, sugari, bebelusi si copii la un pret promotional

Aparat dentar
VoxDental Care este o clinica stomatologica germana in inima orasului Bucuresti, localizata intre Piata Victoriei si zona Buzesti. Infiintata in anul 1998, noi suntem mandri cu faptul ca oferim ingrijire de calitate stomatologica in conformitate cu cele mai ridicate standarde din lume la un pret rezonabil. Voxdentalcare ofera o gama variata de tratamente stomatologice: aparate dentare, inhalosedare, ortodontie, implanturi dentare, implant dentar.

Saltele
Saltele ortopedice de calitate, pentru un somn sanatos. Elimina durerile de spate printr-o saltea de calitate.