orange.ro
 

Dex online


Titlu: Dex online
Descriere: Dictionarul Explicativ al Limbii Romane pe Internet.
URL: http://www.dex-online-ro.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Dex online

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dictionar Englez Roman
Dictionar englez roman cu pronuntie, tehnic, standard, expresii, argouri; peste 300. 000 de cuvinte. Cel mai tare dictionar din dictionarele online gratis din Romania. De asemenea puteti sa si descarcati versiunea pentru desktop si gadget-uri pentru igoogle.

Bac 2010
Bac 2010 - Informatii,programa,calendar,subiecte,rezolvari

Cursuri inspector protectia muncii
INTRATEST ofera cursuri de formare profesionala destinate administratiei publice (centrale si/sau locale), firmelor cu capital de stat/regiilor autonome, cat si agentilor economici privati.

atelier cristian scutaru
Atelier Cristian vă propune o serie de cursuri de arte plastice : pictură, desen, design vestimentar, grafică, modelaj, icoane și istoria artelor.\\r\\nCursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de talent. Cursul poate fi urmat de cei ce doresc să practice un hobby sau să se relaxeze într-un mod creativ.\\r\\nCursurile sunt susținute de artiști cu experiență pedagogică de peste 10 ani.

Atelierele ILBAH Ploiesti – Cursuri de calificare si formare profesionala
CursuriCalificarePloiesti.ro reprezinta portalul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare organizate de Atelierele ILBAH pe raza Municipiului Ploiesti. Compania noastra este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare , initiere si perfectionare.\\r\\n