smokemania.ro
 

Dex online


Titlu: Dex online
Descriere: Dictionarul Explicativ al Limbii Romane pe Internet.
URL: http://www.dex-online-ro.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Dex online

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

CGV - Cultura generala
Puteti acumula informatii interesante urmarind documentarele video de pe pagina web, CGV.ro - cultura generala video - unde realizatorii au publicat o multime de emisiuni educative care pot largi orizontul de cunoastere a tuturor romanilor, proiectul urmarind binele general al generatiilor actuale si viitoare. Puteti sa va orientati in meniu, vizionand documentarele de pa pegina principala, de la sectiunea Documentare sau cea de Stiati ca...

ro-en.ro
Dictionar roman-englez englez-roman cu facilitati colaborative, lectii si jocuri pentru invatarea limbii engleze, articole si divertisment tematic.

Curs vanzari pentru profesionisti
Premium Class reprezinta solutia ideala pentru orice companie ce are nevoie de un curs in vanzari. Ne adresam tuturor celor ce vor sa vanda mai mult, mai eficient si mai profitabil. Puteti obtine rezultate excelente numai cu un curs in vanzari prezentat de profesionistii Premium Class.

Gradinita Sfantului Nicolae
Gradinita Sfantului Nicolae, o gradinita de vis situata in sectorul 6, cartierul drumul Taberei, Militari; este o institutie de invatamant pri-vata, moderna, dar cu concepte educationale clasice, cu spatii generoase si dotari interioare de calitate.

didactic.ro
didactic.ro, portalul profesorului modern - stiri, lectii, teste, manuale, informatii pentru profesori