vivacredit.ro
 

Dex online


Titlu: Dex online
Descriere: Dictionarul Explicativ al Limbii Romane pe Internet.
URL: http://www.dex-online-ro.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Dex online

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinita Timisoara: Prietenii lui Mickey Mouse | Bun venit!
Gradinita particulara PRIETENII LUI MICKEY MOUSE din Timisoara ofera conditii excelente pentru dezvoltarea armonioasa si siguranta copiilor. Bun venit!

Atelierele ILBAH Centru de Formare Profesionala
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare

AME after school Baneasa
Activitati: servirea mesei de pranz si a gustarii de dupa-amiaza; asistarea si sprijinitea copiilor in efectuarea temelor si pregatire suplimentara; limba engleza; aikido, karate (optional); activitati recreative, jocuri educative.

Audiobooks, Asculta-ti cartile!
Primul site dedicat pietei de carti audio din Romania. Noutatea pe care o aduce pe piata romaneasca este audiobook-ul in format mp3, care poate fi downloadat cu ajutorul unei conexiuni la internet. Portalul www.audiobooks.ro ofera modalitati de plata comode si sigure: microplati prin SMS, microplati prin Apel Telefonic sau plata cu Cardul.

referat.ro
Cauti un referat? Gasesti peste 10000 de referate la www.REFERAT.ro. Cel mai mare site cu referate din.ro