watchshop.ro
 

Dex online


Titlu: Dex online
Descriere: Dictionarul Explicativ al Limbii Romane pe Internet.
URL: http://www.dex-online-ro.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Dex online

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Dezvoltare Personala
Cursuri Dezvoltare Personalaeste un site prin care va puteti inscrie la programe practice de formare pentru a gasi strategii de iesire din actuala criza. Cursuri Dezvoltare Personala propune instrumente de management pentru a construi o dezvoltare durabila a organizatiei dumneavoastra.

Cursuri de Formare Profesionala Adulti
Excelform este furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti, acreditata ANC. \\\\\\\\r\\\\\\\\n \\\\\\\\r\\\\\\\\nCursurile pe care vi le propunem sunt dezvoltate de catre formatorii Excelform, ca urmare a experientei practice in domeniu.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nDomeniul educatiei si formarii profesionale, este un domeniu in care credem foarte mult. Ne-am propus sa contribuim la cresterea nivelului profesional al angajatilor sau viitorilor angajati.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Legislatie
Un site care a fost creeat cu scopul de a invata legislatie pe cei care fac scoala de soferi si nu numai

ucdc.info
Pagina studentilor Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir: forum, situatii scolare

Variante si subiecte examene nationale
Variante, modele, subiecte si programe pentru examene nationale, admitere liceu, bacalaureat, titularizare si suplinire. Tot ce trebuie sa stii despre aceste examene: subiecte, rezolvari, modele de subiecte, variante rezolvate pentru diferite materii (matematica, limba romana, informatica, fizica, biologie, geografie, istorie, chimie).