elefant.ro
 

Osg Community


Titlu: Osg Community
Descriere: Old School Gamers, doreste sa creeze o comuniune de Counter-Strike care doreste foarte mult sa readuca in mintea tuturor jucatorilor, momentele nostalgice de la inceputurile carierei de cs-ist.Old School Gamers v-a organiza numeroase competitii la care veti putea participa si veti gastiga premii interesante.
URL: http://www.cs-osg.com

Categorie: calculatoare si internet > jocuri
Cuvinte cheie: sv, cs, server, cs sv

Acest site a fost adaugat in data de 07/02/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 356

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

WarezMania
Este un site in care veti gasi cele mai noi filme....jocuri....muzica....programe si multe altele si in special veti mai gasi cele mai tari concursuri cu cele mai tari premi....

StrikePS Community
Este un Forum unde gasiti Tutoriale , Resurse , Pluginuri Photoshop cat si Counter-Strike ! Avem si o zona de amuzament ... Cat si un sv de Counter-Strike !

Online Games 24/7
Online games, play online games for free, flash games, free online games. Online games: action, adventure, arcade, puzzle, racing, shooting, sports and many other online games.

Room Escape in Constanta - The Escapers
Escape room este un joc real de aventura si suspans. Ai o ora la dispozitie, timp in care trebuie sa deslusesti toate misterele camerei, folosindu-ti intuitia, logica si gandirea analitica. Escape room este jocul despre care vorbeste toata lumea.

filme
filme muzica jocuri programe