watchshop.ro
 

indaco.ro


Titlu: indaco.ro
Descriere: Indaco.ro. Baza de legislatie online actualizata zilnic. Produse si servicii de documentare legislativa, forum, etc.
URL: http://www.indaco.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Legislatie, programe legislative, jurisprudenta, dezvoltare software

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Codul de procedura fiscala adnotat
Cum obtineti verdicte pozitive in fata oricarei Instante, pentru orice litigiu fiscal? Interpretand corect din punct de vedere juridic prevederile din Codul fiscal, doar cu ajutorul Codului de procedura fiscala adnotat!

rubinian.com
Rubinian - Consultanta juridica si de afaceri. Planuri de afaceri, marketing, resurse umane, modele, contracte, fisa postului, webdesign.

Birou de mediator - Cornel Poteca
Site-ul prezinta informatii despre mediere si despre solutionarea pe cale amiabila a conflictelor, precum si oferta Biroului de Mediator Cornel Poteca.\\r\\n

Legis - program de legislatie romaneasca
Legis este un program de legislatie romaneasca si europeana completat zilnic si intretinut de o echipa de specialisti in domeniu. Legis este programul de legislatie ideal pentru orice problema in domeniul juridic.

Avocat bun drept penal si civil in Bucuresti
Cabinet de avocatura specializat in drept penal, dreptul familiei, dreptul comercial si dreptul civil. Cele mai bune sfaturi le puteti primi cu ajutorul avocatilor cu experienta prezenti online pe site-ul casei noastre de avocatura.