elefant.ro
 

petocuri.ro


Titlu: petocuri.ro
Descriere: Pe tocuri, portal pentru femeile cu atitudine.
URL: http://www.petocuri.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: moda, frumusete, femei, cariera, bucatarie

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Idragoste.ro - Discutii online.
Idragoste - Forumul numarul unu in discutii despre dragoste. Te-a parasit iubita? Te-a parasit iubitul? Nu mai sti ce sa faci? Candida? Anticonceptionale? Test de sarcina? Postionor? Nu mai exista pasiune? Te insala? Orice problema ai poti sa o imparti cu noi si te vom ajuta cu sfaturi!

Rochii mireasa
Maya Fashion este un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea.

Servicii de calcat haine si retusuri
Servicii de calcat haine si retusuri. Colectare si livrare gratuita in Bucuresti. Calcam si retusam orice articol vestimentar: haine de dama, barbatesti, cat si orice alt produs textil: perdele, draperii, lenjerie de pat, etc.

Rochii de mireasa & Rochii de ocazie
Rochiideocazie.net comercializeaza rochii mireasa, rochii ocazie si o gama larga de vestimentatii de ocazie. Rochi mireasa,rochii mireasa, rochii de mireasa,rochie mireasa,rochie de mireasa,mireasa,mirese

faracuvinte.com
Femeile vor mai mult decat aparente este o idee, care reprezinta o lume dezbracata de aparente. Ar fi mai frumoasa o lume reala, fara exagerari inutile.