elefant.ro
 

Reparatii utilaje industriale, sisteme acces, jucarii electrice


Titlu: Reparatii utilaje industriale, sisteme acces, jucarii electrice
Descriere: Principalele domenii de activitate sunt: reparatii utilaje industriale, sisteme automate de acces. Producem sistemul complet automat pentru anuntarea unor evenimente, ROBOMAT 64S si ROBOMAT 1000S, cum ar fi inceputul si sfarsitul programului de lucru, a pauzelor de masa sau a pauzelor scolare sau a altor evenimente repetitive, se pot programa pana la 1000 astfel de evenimente in decurs de 24 de ore.
URL: http://www.robomat.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Reparatii utilaje industriale, sisteme automate de acces, jucarii electrice

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lenjerii de pat
Noi punem pret pe calitate. Lenjerii de pat incepand cu preturi de la 99 lei, in cea mai variata gama de culori si modele. La noi gasiti: lenjerii 3D, lenjerii de pat, lenjerii bumbac, cuverturi lux, lenjerii 6 piese.

Asigurari
www.Asiguratorul.com este un spatiu virtual cu ajutorul caruia utilizatorii au posibilitatea sa isi incheie o asigurare sau sa consulte anumite preturi sau informatii referitoare la piata asigurarilor din Romania.

Bitcoin in Romania Cumpara si vinde bitcoin in Romania - Trade-Coins.eu
Tranzacțiile bitcoin sunt de cele mai multe ori aproape gratuie. Venim în ajutorul vostru cu informații de ultimă oră, despre prețul bitcoin, noi servicii ce sunt lansate internațional precum și o modalitate ușoară de a cumpăra Bitcoin.

Proiecte case
Proiecte case si proiecte vila realizate de un birou arhitectura ce pune multa pasiune in ceea ce face. Casa perfectă tine de o anumită stare de spirit si ar trebui să întrupeze idealurile noastre, si să ne amintească în mod subtil de acestea.

Cabinet Avocat si Resurse Umane
Servicii de avocatura si resurse umane. Specialistii nostri va pot ajuta in urmatoarele probleme de avocatura: infiintari de societati comerciale, deschidere/inchidere punct de lucru, majorare/reducere capital social.