vivacredit.ro
 

posta-romana.ro


Titlu: posta-romana.ro
Descriere: Siteul Companiei Nationale Posta Romana
URL: http://www.posta-romana.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: posta romana, oficii postale

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

WizCert Certificare ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, HACCP 22000
WizCert iti garanteaza certificarea ISO! Aplicatia WizCert va reduce substantial timpul investit in managementul documentatiei ISO. De asemenea va pune la dispozitie un sistem de monitorizare in timp real al documentelor.

Managis Serv SRL - Managementul Resurselor Umane
Oferim servicii de administrare personal - pay roll, asistenta incheire contracte individuale de munca, operare in programul Revisal, administrare dosare salariati si intocmire state de plata si fluturasi, calcul salarial si documentele specifice salarizarii personalului, intocmire declararatii lunare, fise fiscale. Coaching: are ca scop interactiunea cu clientul in vederea atingerii unui obiectiv specific in dezvoltarea profesionala. Training: cursuri inovative - partener Ascendis.

Imprimante second hand la FABIO
S.C. Fabio S.R.L. este o companie cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor de tip amanet si in achizitia si comercializarea de echipamente pentru birou, noi sau second hand.

SmartWater: Filtru Dedurizator Sterilizator Apa
SmartWater in calitate de importator - distribuitor vinde sisteme de Filtrare, Dedurizare, Deferizare, Sterilizare si Purificare Apa. Va oferim: Filtre de apa, Dedurizatoare, Deferizatoare, Sterilizatoare si Purificatoare de apa pentru Casa, Apartament sau Industrie. *Filtru apa, Filtre de sedimente, Sistem de filtrare, Statie automanta de filtrare apa *Dedurizator, Dedurizatoare de apa, Statie de dedurizare, Sistem automat de dedurizarea apei *Deferizator, Sterilizator Lampa UV, Osmoza Inversa.

Traduceri Franceza
Traduceri autorizate si legalizate in si din limba franceza.