vivacredit.ro
 

muresinfo.ro


Titlu: muresinfo.ro
Descriere: Portal de informatie al judetului Mures. Pagini gratuite pentru membri, inscrieri gratuite de firme. Concursuri, shop, etc
URL: http://www.muresinfo.ro

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: Mures, carti postale, agenda culturala

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Iasul.NET
Stiri si evenimente din Iasi. Orasul tau online.

Stiri din turism - Stiri turistice
Stiri turism. Obiective turistice, destinatii de vacanta. Informatii despre hoteluri, pensiuni, agentii de turism, afaceri, legi turistice.

Infotravelguide - Ghid Turistic Online
Descrie litoralul, staţiuni balneare, staţiuni de munte şi de schi, principalele oraşe din România. Informaţii despre obiective şi atracţii turistice, muzee, clădiri, biserici şi mănăstiri, alături de hărţi şi poze.

Carpati Valea Cernei portal turism Herculane
Acest seit este un ghid turistic care contine informatii despre statiunea Baile Herculane si Valea Cernei din jud Caras Severin.: logistica , cazare , trasee turistice , pensiuni , agrement , ghid turistic , turism , obiective turistice , localitati , info . Agrement pe riul Cerna Agrement pe riul Cerna .

Cazare Delta Dunarii
Varianta de cazare in Delta Dunarii, cabana se afla la Mila 23, la care se ajunge din Tulcea spre Crisani, de unde se ia vaporasul care merge de la Sulina inspre Tulcea. Familiile care aleg aceasta varianta de cazare in delta si doresc sa viziteze lacurile din apropiere pot inchiria ghizi, care detin propriile barci.