orange.ro
 

muresinfo.ro


Titlu: muresinfo.ro
Descriere: Portal de informatie al judetului Mures. Pagini gratuite pentru membri, inscrieri gratuite de firme. Concursuri, shop, etc
URL: http://www.muresinfo.ro

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: Mures, carti postale, agenda culturala

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Harta Romaniei
Harta geografica si rutiera a Romaniei , distantele si traseele catre punctele de atractie turistica sau locatile alese de tine.

Florinbad Turism Cultural
Cititi despre Densus, Biertan, Vasta, Meteora, Skiathos, Peloponez, Micene, Tirint, Epidaur si Olympia, Delphi, Atena si Troia.

Discover Bicaz| Barajul Bicaz| Muntele Ceahlau| Lacul Rosu
DiscoverBicaz.com este un site ce promoveaza turismul orasului Bicaz, recunoscut prin pozitie geografica, relief si istorie. Barajul Bicaz si Lacul Bicaz, denumit si “marea dintre munti” sunt principalele obiective turistice de pe plaiurile pitoresti locale. Muntele Ceahlau, Cheile Bicazului si Lacul Rosu sunt alte atractii din zona, ce ademenesc atat prin peisaj, dar si prin multitudinea de legende si povesti. Vizitati-ne si convingeti-va de frumusetile Bicazului!

Inchirieri Autocare
Dorini Com Prod Exim SRL are o experienta de 23 de ani pe piata transportului de persoane. Sustinuti de propria flota, va asiguram ca veti avea partea de cele mai frumoase calatorii alaturi de noi. Va punem la dispozitie servicii de inchirieri autocare & microbuze pentru transportul persoanelor in Romania sau in Europa.

Carpati Valea Cernei portal turism Herculane
Acest seit este un ghid turistic care contine informatii despre statiunea Baile Herculane si Valea Cernei din jud Caras Severin.: logistica , cazare , trasee turistice , pensiuni , agrement , ghid turistic , turism , obiective turistice , localitati , info . Agrement pe riul Cerna Agrement pe riul Cerna .