orange.ro
 

muresinfo.ro


Titlu: muresinfo.ro
Descriere: Portal de informatie al judetului Mures. Pagini gratuite pentru membri, inscrieri gratuite de firme. Concursuri, shop, etc
URL: http://www.muresinfo.ro

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: Mures, carti postale, agenda culturala

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Directio-portal de turism
Directio este un ghid turistic in cadrul caruia sunt prezentate obiective turistice si unitati de cazare din Romania. Promoveaza in mod activ unitati de cazare din Romania (hoteluri, pensiuni, vile turistice), oferind informatii detaliate despre serviciile pe care acestea le ofera. Ofera utilizatorilor posibilitatea sa isi impartaseasca experientele de vacanta, postand poze sau articole.

Fare Urme
Ecologizare trasee montane, refacerea marcajelor turistice

Despre Valea Oltului
Pe Valea Oltului gasiti numeroase puncte turistice si tot ce va doriti . Statiuni precum Calimanesti-Caciulata, Govora si Baile Olanesti, sunt statiuni balneoclimaterice cu o traditie foarte mare. In zona sunt numeroase manastiri ce dau zonei un aer

Din Constanta
Obiective turistice din Constanta, costume de baie si multe altele.Informatii utile atat pentru constanteni cat si pentru turisti.

Discover Bicaz| Barajul Bicaz| Muntele Ceahlau| Lacul Rosu
DiscoverBicaz.com este un site ce promoveaza turismul orasului Bicaz, recunoscut prin pozitie geografica, relief si istorie. Barajul Bicaz si Lacul Bicaz, denumit si “marea dintre munti” sunt principalele obiective turistice de pe plaiurile pitoresti locale. Muntele Ceahlau, Cheile Bicazului si Lacul Rosu sunt alte atractii din zona, ce ademenesc atat prin peisaj, dar si prin multitudinea de legende si povesti. Vizitati-ne si convingeti-va de frumusetile Bicazului!