elefant.ro
 

Modernism si postmodernism in sistemul juridic roman


Titlu: Modernism si postmodernism in sistemul juridic roman
Descriere: Modernism si postmodernism in sistemul juridic roman este lucrarea care va ajuta sa anticipati consecintele generate de activitatea pe care o desfasurati, din punct de vedere al evolutiei sistemului juridic.
URL: http://www.avocateuropean.edrs.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 15/01/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Recuperare Daune Asigurari
Formam o echipa de avocati profesionisti specializati in recuperarea banilor in cazul daunelor din asigurari.Aparam interesele clientilor si ii reprezentam impotriva societatilor de asigurare care nu respecta termenii contractelor si amana platirea pagubelor suferite de clienti.

Contractele mileniului III
Cautati contracte corect intocmite? In baza legislatiei in vigoare si cu clauze explicit formulate?Atunci ati ajuns exact unde trebuia!Contractele Mileniului III 142 modele de contracte civile si comerciale este lucrarea axata pe cele mai uzuale modele de contracte comerciale dar si civile.

Conturi bancare anonime
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners va ofera solutii pentru zero taxe: companii offshore, deschidere conturi bancare anonime pentru persoane fizice si romane si straine, servicii de secretariat.

Avocat Avram Adrian Constanta
Avocat Avram Adrian va asteapta la cabinetul sau din Constanta pentru servicii juridice la preturi competitive. Domeniile de expertiza includ litigii comerciale, dreptul muncii, dreptul familiei, drept penal. Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra web sau contactati avocatul Avram Adrian.

www.axasoft.ro
www.axasoft.ro magazine virtuale web design promovare web AxaSoft Consulting este o companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software in regim de outsourcing sau la cerere care ofera servicii de dezvoltare software