vivacredit.ro
 

Patronul si Juristul in Romania Europeana


Titlu: Patronul si Juristul in Romania Europeana
Descriere: Iti doresti afaceri sigure si 100% legale? Cheia succesului sta ACUM in mainile tale! \"Patronul si Juristul in Romania Europeana\" este singura lucrare care te invata cum sa ai o afacere sigura si de lunga durata!
URL: http://www.afacere.edrs.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 15/01/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Chirita si asociatii Cluj Napoca. Avocati
Chirita si asociatii este o firma de avocati din Cluj, specializata pe drept penal, procedurile in fata CEDO si consultanta juridica.

Avocatiale - asistenta, consultanta si reprezentare juridica
Cabinetul de avocatura isi desfasoara activitatea in Bucuresti, este format din avocati membri ai Baroului Bucuresti si asigura asistenta, consultanta si reprezentare juridica in fata instantelelor judecatoresti de orice grad, in orice probleme legate de: proprietate intelectuala, drept comercial, dreptul mediului, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ, drept financiar fiscal, s.a.

Avocat Avram Adrian Constanta
Avocat Avram Adrian va asteapta la cabinetul sau din Constanta pentru servicii juridice la preturi competitive. Domeniile de expertiza includ litigii comerciale, dreptul muncii, dreptul familiei, drept penal. Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra web sau contactati avocatul Avram Adrian.

Catalogul National al Avocatilor din Romania
Scopul sit-ului www.pagina-avocatilor.ro este acordarea posibilitatii avocatilor, notarilor, executorilor, lichidatorilor, mediatorilor si contabililor din Romania sa-si promoveze serviciile pe plan national in functie de zona, profilul si domeniul de activitate.

Despre mediere - med...
Īn cazul īn care lit...