watchshop.ro
 

sistem-alarma.blogspot.com


Titlu: sistem-alarma.blogspot.com
Descriere: teorie despre sistemele de alarma, util pentru cei care vor sa isi monteze astfel de sisteme
URL: http://sistem-alarma.blogspot.com

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: teorie despre sistemele de alarma

Acest site a fost adaugat in data de 13/01/2009

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 807

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

www.magazincctv.ro
Un sistem CCTV (Closed Circuit Television) este un sistem inchis in care toate elementele sunt direct conectate (inclusiv sistemele conectate prin microunde, raze IR, etc). Probabil cea mai cunoscuta utilizare a CCTV sunt sistemele de supraveghere precum cele din banci, magazine, institutii guvernamental, cazinouri, etc. In niciun caz CCTV nu se limiteaza la asta. Punctul de plecare al oricarui sistem de supraveghere este camera CCTV. Camera transmite imaginile catre centrul de control.

Generatoare de curent electric
Va oferim cea mai larga gama de generatoare curent electric diesel sau benzina - Livrare si instalare gratuita, finantare in leasing, preturi distribuitor.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Aer conditionat online de calitate cu Air Shop
Air Shop este un magazin de aer conditionat online din Sibiu in care poti gasi aparatura de aer conditionat Daikin de ultima ora: purificatori de aer, pompe de caldura, accesorii aer conditionat, piese de schimb si bineanteles unitati de aer conditionat: unitati tip duct, split, multisplit, flexi sau unitati de pardoseala. Cu un design original, o economisire a energiei datorita tehnologiei cu invertor, pompe de caldura cu emisii reduse de CO2, produsele Daikin sunt ideale pentru locuinta dvs.

Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center
Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie chiar pe televizorul tau toate filmele, muzica si pozele pe PC-ul tau? Atunci ai nevoie de Popcorn Hour A-100: cel mai complet HDTV Media Center existent pe piata la ora actuala. Suporta TOATE formatele de filme, muzica si poze, inclusiv x264 MKV 1080p. Toate la doar un click de telecomanda distanta! Interfata HDMI si Comopnent Full HD, iesire audio SPDIF. Adauga un hard-disk intern sau extern, si A-100 poate deveni centrul multimedia al casei tale.

www.washing.ro
reparatii masini de spalat la domiciliu in bucuresti si ilfov service masini de spalat reparatii masini spalat indesit whirlpool