vivacredit.ro
 

Service pc depanare calculatoare consultanta it


Titlu: Service pc depanare calculatoare consultanta it
Descriere: Service calculatoare si retele de calculatoare, upgrade, consultanta IT. Oferim service pc, instalari servere si modernizari retele. Suntem specialistul in service pc pentru firme.
URL: http://www.servicecalculatoare.com/index.php/servicii/depanare-calc

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: service pc depanare calculatoare retele consultanta IT

Acest site a fost adaugat in data de 07/01/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Digital City
Magazinul online Digital City comercializeaza, in calitate de distribuitor unic in Romania, sisteme de Home Automation de la FIBARO. Magazinul mai este specializat si in solutii de telefonie IP si integrare a comunicatiilor de voce ce se adreseaza unei game largi de clienti – SOHO, Enterprise sau operatori.

Help IT-Solutii informatice
Colectie de solutii informatice si Suport IT (HelpDesk) gratuit

www.shopiq.ro
www.shopiq.ro ShopIQ Solutie de comert electronic profesionala soft pentru crearea de magazine virtuale-online Platforma de comert electronic ShopIQ este o solutie software completa pentru realizarea de magazine online

Tastatura, Baterie, Incarcator Laptop
Laptop Direct va ofera magazinul online tastaturabaterielaptop.ro in care puteti gasi tastatura pentru laptop, incarcator laptop, baterie laptop, oferta noastra de produse cuprinzand toti producatorii de laptop: acer, asus, dell, fujitsu, hp, sony, toshiba.

Comunicare si publicitate online
Suntem o companie tanara din Bucuresti, specializata in comunicarea si publicitatea online. Nu avem idei preconcepute despre cum ar trebui sa arate un website, un blog sau un banner, comunicarea si adaptarea la nevoile tale este punctul nostru forte. Nu avem oferte tip pachet si nici un standard de calitate (de regula scazut) raportat la un anumit buget. Servicii de Web design, programare web, identitate vizuala, mentenanta, implementare web - Olivia Design