elefant.ro
 

maxime si cugetari


Titlu: maxime si cugetari
Descriere: Maxime si citate celebre ale unor autori cunoscuti, din trecut sau contemporani cu noi. O colectie impresionanta, pe alocuri cu iz de pamflet. Citate si spuse celebre, perfecte pentru statusuri sau momente creative.
URL: http://www.maximesicugetari.ro

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: citate, maxime, pamflet, status, ganduri

Acest site a fost adaugat in data de 06/01/2009

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

dsshoping
vindem online carti noi pentru toate gusturile

Andy Szekely
Andy Szekely Este antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o experienta de peste 12 ani in educatia oamenilor maturi

Carti - Librarie virtuala
MG NET DISTRIBUTION SRL doreste ca si prin intermediul acestui site sa fie cat mai aproape de clientii sai. Prin stransa colaborare cu depozitul en-gross de carte Stand Agenţie Difuzare Carte SRL si cu editurile din Romania am adunat in acest site de comert electronic o varietate larga de titluri din cele mai diferite domenii precum si ultimile aparitii editoriale existente pe piata romaneasca de carte.

Site de cultura, spiritualitate si atitudine
Certitudinea.ro este un site cultural unde puteti gasi informatii despre Mihai Eminescu, literatura, cultura si atitudine romaneasca. In acest website puteti gasi videopoezii si videotexte, muzica, istorie si opinii.

Fundatia Internationala Dimitrie Cantemir
Fundatia Dimitrie Cantemir este despre cunoasterea si promovarea operei lui Cantemir, a personalitatii sale, a spiritului umanist revarsat asupra istoriei, a importantei date culturii europene prin lucrările fundamentale de istorie politică, socială şi spirituală a Moldovei şi a Imperiului Otoman.