elefant.ro
 

Restaurant specific italian. Pizzeria Cluj


Titlu: Restaurant specific italian. Pizzeria Cluj
Descriere: Cautati un restaurant cu specific italian? Il gasiti la Pizza Rex situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca. Pentru detalii vizitati site-ul www.pizzarex.ro
URL: http://www.pizzarex.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Pizza cluj, restaurante cluj, restaurant cluj, pizza rex

Acest site a fost adaugat in data de 27/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cofetarie Craiova Dulcele De-Acasa
Cofetaria Dulcele De-Acasa din Craiova, Bulevardul Carol, Nr. 91 va asteapta cu o gama larga de produse clasice, cat si moderne, realizate din ingrediente naturale in laboratorul propriu, produse precum torturi, prajituri, macarons, specialitati, produse pentru candy bar si nu numai.

Corner - caffe bar, lounge, club de noapte
Corner cafe bar este o cafenea din Bucuresti, sector 3, zona parc IOR care ofera program de club de noapte, lounge cafe, bar modern, muzica in voga, te asteapta zilnic sa savurezi numeroasele sortimente de cafea si ceaiuri de cea mai buna calitate.

Restaurant la tine acasa
Restaurant Bel Mondo - Herastrau - Livrari la domiciliu Meniul nostru va ofera de la traditionalele antipasti, pizza, paste si insalate pana la preparate de porc, vita, pui, peste si fructe de mare realizate dupa retete italiene originale.

Restaurant American
Restaurantul perfect pentru evenimentele dumneavoastra speciale (nunti, cumatrii, zile de nastere, zile onomastice, petreceri private, etc.). Restaurantul este amplasat intr-o locatie selecta si departe de zgomotul orasului astfel incat aici o sa va simtiti binevenit.

Restaurant Nunta | Allegro | Restaurant Bucuresti
Allegro este un restaurant romantic cu vechime . Ne-am infiintat in anul 1997 si de atunci oferim servicii pentru nunta , botez , mese organizate , de calitate . Restaurante Nunta | Locatie Nunta | Restaurant Romantic | Meniu Nunta | Locatie Botez