elefant.ro
 

http://www.hotelzenix.ro


Titlu: http://www.hotelzenix.ro
Descriere: hotel 2 stele Bucuresti, cazare Bucuresti, hotel 2 stele, cazare ieftina Bucuresti, cazare hotel Bucuresti, cazare regim hotelier, hoteluri bucuresti, hotel bucuresti, hotel ieftin in bucuresti, oferte cazare Bucuresti, accomodation in Romania si Accomodation in Bucharest
URL: http://www.hotelzenix.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hotel 2 stele Bucuresti, cazare Bucuresti, hotel 2 stele

Acest site a fost adaugat in data de 22/12/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1765

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel NEXT Timisoara
Hotel NEXT se afla situat intr-o zona linistita din Timisoara, in imediata vecinatate a celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall. Hotelul dispune de 8 camere cu pat dublu si o suita, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa. Toate camerele au baie proprie, mini bar, aer conditionat, TV.

Revelion 2011
Cautati oferte pentru Craciun si Revelion 2011. Cazare hoteluri, vile, pensiuni, cabane, apartamente si garsoniere in regim hotelier pentru Revelion 2011.

Vacanta in romania
Lokator.ro va prezinta cele mai frumoase locuri si cele mai vizitate obiective turistice din Romania.Cazare ieftina la mare sau la munte.Hotel,pensiune,cafenea,restaurant,atractii turistice,Delta Dunarii,plaja,plimbare cu barca/caiac, ski nautic/partie,drumetie sau camping dar si evenimente speciale.Mergi cu prietenii la cinema ori la teatru sau la cel mai tare club din oras.Gaseste cea mai apropiata farmacie non-stop, cabinet medical si service,auto,telefoane,calculatoare.

http://www.hotelzenix.ro
hotel 2 stele Bucuresti, cazare Bucuresti, hotel 2 stele, cazare ieftina Bucuresti, cazare hotel Bucuresti, cazare regim hotelier, hoteluri bucuresti, hotel bucuresti, hotel ieftin in bucuresti, oferte cazare Bucuresti, accomodation in Romania si Accomodation in Bucharest

Ghid turistic la Florenta Italia - rezervari hoteluri si atractii
Florenţa, Italia - Ghid turistic cu informatii de cazare la hoteluri din Florenţa, rezervari hoteluri. Cele mai importante atractii turistice din Florenţa.