elefant.ro
 

Incalzirea Globala


Titlu: Incalzirea Globala
Descriere: Regiunea arctica are un ritm de incalzire mai rapid decat alte zone de pe glob, iar acest fenomen are loc cu un deceniu mai devreme decat anticipasera oamenii de stiinta, anunta cercetatorii din cadrul Uniunii Americane de Geofizica, citati de Telegraph.
URL: http://blogincalzireaglobala.blogspot.com/

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: mistere atlanti previziuni spiritualitate univers

Acest site a fost adaugat in data de 19/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 18

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

SMARTbank.ro-ziar online- informatii banci, asigurari, leasing
SMARTbank.ro este un ziar exclusiv electronic, supliment banci, asigurari, leasing al lui SMARTfinancial.ro. Are un continut propriu incluzand stiri despre evoluatia si actiunile principalilor competitori de pe piata bancara din Romania, editoriale, interviuri, reportaje, semnate de specialisti in domeniu.

banknews.ro
BankNews.ro: stiri si informatii financiar-bancare adunate intr-o revista a presei completa si actualizata din ora in ora. Aici gasesti stirile business de care ai nevoie!

Drept la cuvant si libertate
Portal romanesc tradus in peste 100 de limbi de informatii stiri muzica filme online si sfaturi utile,precum si camere de videochat gratis,vizionare filme on-line plus ca avem si un post de radio si de televiziune non stop si ori ce tip de educatie generala

Stiri de ultima ora, stiri sportive, jocuri zuma, anunturi
Stiri de ultima ora, stiri economice, stiri financiare, stiri din sport, evenimente, politica, social, divertisment, jocuri, poze, manele, monden, online, jocuri zuma, zuma revenge, zuma deluxe, anunturi gratuite, harti online, informatii cutremure

DecoStyle
Elle Decoration este ghidul sigur catre cele mai inovatoare si stilate case contemporane si se adreseaza celor pasionati de spatiul in care traiesc si sint intotdeauna in cautare de noi idei de imbunatatire a acestuia.