elefant.ro
 

Inscrieri reprezentanti cosmetice


Titlu: Inscrieri reprezentanti cosmetice
Descriere: Recrutari reprezentanti din toata tara pentru produse cosmetice si de parfumerie Metropolitan Selection.Inscriere gratuita,fara contract,indiferent de varsta,studii sau locatie!Cele mai mari comisioane30-40!Intra pe sit pentru detalii. Manager Rad Ioana
URL: http://sites.google.com/site/yyonnikka/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: inscrieri reprezentanti, reprezentanti cosmetice, reprezentanti, cosmetice

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 156

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Echipamente zootehnice si utilaje agricole
Echipamente zootehnice, utilaje agricole, gard electric, aparate de muls, echipamente ferme vaci, porci, oi, capre, gaini, curci, iepuri.

acoperisul de tigla
DOGAV GRUP furnizeaza solutii de invelitori, pentru proiecte rezidentiale noi, renovari sau pentru constructii comerciale la cele mai bune preturi: Röben, Siceram, Mladost, Imcop, Creaton, Roofart,Fakro.

Definita calitatii in materie de decoratiuni interioare
Suntem o mana de oameni determinati sa ridicam si sa sustinem standardele in materie de mobilier si decoratiuni interioare.

Mocheta Suceava
Primatex a fost fondată în anul 1993, având ca principală activitate comercializarea materialelor pentru finisaje în construcţii şi a obiectelor sanitare: mocheta, parchet, linoleum, gresie si faianta;

Traduceri Autorizate
Biroul de Traduceri TOPPTRAD va ofera servicii profesionale de traduceri intr-o larga gama de limbi, la preturi competitive.