elefant.ro
 

DEX online - Dictionar explicativ al limbii romane


Titlu: DEX online - Dictionar explicativ al limbii romane
Descriere: Dex-online.ro, dictionarul explicativ al limbii romane cuprinde 24 de dictionare romanesti: DEX, dictionar de sinonime, de antonime, dictionar ortografic, etimologic, gastronomic, de neologisme etc.
URL: http://dex-online.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: dex, dictionar, dex online, dictionar online, dex on line

Acest site a fost adaugat in data de 16/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

twinkykindergarten.ro
Gradinita Twinky Kindergarten are ca obiective:- imbogatirea cunostintelor copiilor; dezvoltarea capacitatii copilului de a socializa;- descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati si formarea unei imagini pozitive de sine;

Engleza, o placere
Curs de limba engleza ce contine 20 lectii de conversatie, gramatica, exerictii de dictare(calculatorul dicteaza iar utilizatorul scrie fiind atentionat in cazul erorilor de scriere), dictionar cu pronuntie.

Britanica Learning Centre
Brit Summer House. Lasati-va copilul in vacanta la noi, intre orele 8 si 18, si va avea parte de multa atentie, distractie, hrana sanatoasa si odihna activa. Plus cursuri de engleza, germana si alte programe. Pentru o zi, o saptamana sau o luna, copiii vor fi sub supravegherea atenta a profesorilor nostri, cu care se vor relaxa si vor invata in acelasi timp. Pentru inscrieri, contactati-ne la office@britanica.ro, 021 539 5888/021 648 0032 sau 0756 079 147/0752 446 606. Va asteptam!

aca-demia
cursuri particulare la domiciliul clientului

TinArt
Clubul TinArt s-a nascut din dorinta unei echipe tinere, formata din oameni dedicati si entuziasmati, de a oferi copiilor un mediu propice deschiderii catre invatare si cunoastere. Clubul TinArt pune la dispozitia celor mici o gama completa de cursuri precum: limbi straine, canto, pictura, teatru, sah, inot, dans, balet, arte martiale, dezvoltare personala.