vivacredit.ro
 

Invata cu Picolo o limba straina.


Titlu: Invata cu Picolo o limba straina.
Descriere: Vrei sa inveti o limba straina? Picolo te invata pas cu pas; Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana. Cele mai puternice programe de invatare te asteapta si pe tine!
URL: http://www.profesorul-picolo.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 31

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri de limba engleza si germana - Global-Learning.ro
Cursuri de limba engleza si de limba germana pentru copii, elevi, studenti si adulti - Global-Learning.ro va pune la dispozitie lectii de engleza si de germana pentru toate varstele, indiferent de nivelul de vorbire/scriere (incepatori, medii sau avansati).

ro-en.ro
Dictionar roman-englez englez-roman cu facilitati colaborative, lectii si jocuri pentru invatarea limbii engleze, articole si divertisment tematic.

Rezultate Bacalaureat 2013
Rezultate Bacalaureat 2013 - Vezi rapoartele sesiunilor examenului de BAC 2013 Iunie-Iulie si August-Septembrie. Afla ce note ai luat la Bacalaureat.

pregatire examen traducator
Pregătirea persoanelor care doresc să susţină examenul pentru traducători, dar şi tuturor celor interesaţi de traduceri, cursurile vor fi interactive.

Teste psihologice
Site-ul nostru va prezinta cele mai bune resurse web despre teste psihologice. Fiecare prezentare este insotita de comentariul redactorilor site-ului nostru. Utilizatorii pot trimite propriile comantarii.