vivacredit.ro
 

Invata cu Picolo o limba straina.


Titlu: Invata cu Picolo o limba straina.
Descriere: Vrei sa inveti o limba straina? Picolo te invata pas cu pas; Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana. Cele mai puternice programe de invatare te asteapta si pe tine!
URL: http://www.profesorul-picolo.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 31

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Curs audio de limba engleza gratuit
Engleza.biz este un mod gratuit si un nou sistem de invatare sa vorbesti limba engleza. Programul contine lectii care sa acorde o atentie deosebita pentru a pronunta corect limba engleza . Cu peste 100 de lectii +1000 din cele mai comune expresii a limbii engleze si 1500 de cuvinte. Engleza.biz ofera o cantitate mare de continut audio.

Cursuri masaj si Cursuri gravide Lamaze
clinica masaj si medicina naturista\\r\\nReflexoterapie, masaj de relaxare, anticelulita, antistress, terapeutic\\r\\nCursuri de calificare recunoscute international: masaj, reflexoterapie, etc.\\r\\nCursuri de radiestezie si inforenergetica\\r\\nCursuri lamaze pentru gravide\\r\\nIdei de cadouri deosebite

cursuri masaj
organizam cursuri de masaj cu program si in weekend

Training Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala
TRAINING PENTRU MANAGERI este un program online proiectat pe o durata de 6 luni, gandit pentru viitori manageri sau pentru manageri practici care vor sa obtina rezultate si vor sa devina mai buni.

Cursuri de formare profesionala
Cursuri de formare profesionala Fashion Academy, va ofera cursuri de formare profesionala cu diplome acreditate de Ministerul Muncii si recunoscute in UE, Curs Masaj, Curs Coafor Stilist, Curs Manichiura, Curs Make Up www.fashion-academy.ro