elefant.ro
 

Invata cu Picolo o limba straina.


Titlu: Invata cu Picolo o limba straina.
Descriere: Vrei sa inveti o limba straina? Picolo te invata pas cu pas; Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana. Cele mai puternice programe de invatare te asteapta si pe tine!
URL: http://www.profesorul-picolo.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 31

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri calificare profesionala Lira Cop Creative
Ne mandrim cu calitatea de neegalat a formarii oferite de echipele noastre de invatare cu experienta. Fiecare curs va invata noi abilitati relevante care pot fi aplicate inapoi la locul de munca pentru a imbunatati performanta.

Limba portugheza - cursuri, traduceri, manuale
Resursa online de cursuri, manuale, cd-uri si traduceri in limba portugheza si romana. Forum si o lista consistenta de institutii, firme, traducatori si profesori implicati in comunitatea portugheza din romania. www.limbaportugheza.ro - Vizitati-ne, creati-va un cont, discutati pe forum, intrati in contact cu alti membri ai comunitatii si accesati magazinul online pentru a vedea oferta disponibila si promotiile.

lucrari de diploma informatica
Lucrari Diploma Informatica, Magazine Virtuale, Comert Electronic, Aplicatii si Documentatii functionale. Pagini web in php si mysql.

DEX online - Dictionar explicativ al limbii romane
Dex-online.ro, dictionarul explicativ al limbii romane cuprinde 24 de dictionare romanesti: DEX, dictionar de sinonime, de antonime, dictionar ortografic, etimologic, gastronomic, de neologisme etc.

Traffic School
Traffic School, Driver Improvement Online and Point Reduction courses offered by NDSS traffic school are State and DMV Certified in California, Florida, Texas, Arizona, Colorado, Idaho, Missouri, Nevada, New Mexico, Virginia, Washington and other states.