smokemania.ro
 

Icoane


Titlu: Icoane
Descriere: Icoane Bihor va prezinta artistul Ovidiu Boc si lucrarile sale: icoane, icoane pictate, icoane ortodoxe
URL: http://icoane.bihor.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: icoane, icoane pictate, icoane ortodoxe

Acest site a fost adaugat in data de 10/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 194

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

galeriafoto.com
Galeria Foto - Un site al fotografilor romani din toata lumea. Forum, galerii foto, stiri evenimente, discutii.

Poezii de dragoste, pentru copii, crestine
O adevarata arhiva de poezie grupata pe tematici si pe autori. In fiecare saptamana publicam un poet consacrat din literatura romana sau universala.

portrete in creion
Realizam portrete in creion si caricaturi dupa fotografie in format A5,A4, A3,A2 . Exemple cu desene gasiti la adresa http://studioart-ro.blogspot.com/ , comanda o faceti pe mail la studioart_ro@yahoo.com .

Site Leo Cristian
Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie LEO CRISTIAN,atunci ai facut alegerea PERFECTA!\\r\\n Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta ! Pentru nunti ,petreceri si evenimente:\\r\\n* 0764/111.152 - Leo Cristian\\r\\n* 0746/124.168 - Impresar Alina

Art & Vintage Gallery
Infiintata in 1990, Galeria Art&Vintage este singura galerie care acopera o gama diversificata de obiecte de arta si antichitati, fiind printre cele mai vechi din Bucuresti.Adaptam oferta noastra in functie de nevoile personale ale fiecarui client, aducand doar obiecte de cea mai inalta calitate atat artistica precum si ca valoare.