watchshop.ro
 

Site de creatie proprie


Titlu: Site de creatie proprie
Descriere: Sculpturi in radacini, sculpturi in ceara, camere pentru copii, grafica si pictura
URL: http://www.kryssart.webs.com

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: sculptura, copii, pictura, grafica, lemn, ceara

Acest site a fost adaugat in data de 09/12/2008

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 419

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Cristian Atudoroae - Fotografie de eveniment
Fotograf de evenimente in Iasi si Bucuresti, Romania. Fotografie de copii, Trash the dress, fotografie de botez, fotografii de familie, foto eveniment, fotografie de studio.

hanuancutei.com
Comunitatea on-line Hanu Ancutei. Te invitam sa promovam ARTA de a conversa! NOU la Han! ARS Juridica - Forum dedicat domeniul juridic prezentat in parteneriat cu AvocatNet.ro.

Laura Galea artist plastic, fotografie de arta, designer, pictor
Laura Galea este pasionata de arta, istorie, religii, filozofie, literatura, cu o cultura deosebita in aceste domenii si o pasiune aparte pentru lumea antica, fiind una dintre cele mai bune cunoscatoare ale artei africane negre, autoare a unor creatii artistice spectaculoase.

Cursuri acreditate de tehnica fotografica
Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.

caricaturi
Doriti sa-i faceti un potret copilului dumneavoastra, sau persoanei indragite? La noi puteti face cel mai frumos portret la un pret foarte convenabil.