orange.ro
 

iturism.ro


Titlu: iturism.ro
Descriere: iTurism.ro - Portal informatii turistice. Webcam, forum, album foto, camere hotel, bilete avion, muzee, atractii turistice.
URL: http://www.iturism.ro

Categorie: turism > agentii de turism
Cuvinte cheie: bilete avion, muzee, atractii turistice, agentii de turism

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Arad
Pensiunea Roua, cu o experienta de 11 ani in domeniul turismului va ofera cazare la cele mai mici tarife din Arad la conditii de 3 stele. Dupa o noapte de odihna la Pensiune Roua dimineata va asteapta un mic dejun bogat.

Cazare Calimanesti Caciulata
Hotel Cozia este situat in partea nordica a Complexului Hotelier Cozia. Complexul reprezinta centrul de facto al statiunii Calimanesti Caciulata. Hotelul dispune de restaurant propriu si sala de conferinte. Situat in apropierea raului Olt, hotelul va ofera acces la Baza de Tratament proprie, la izvoarele cu apa termala din apropiere precum si acces la piscinele cu apa geotermala de care dispune.

transport persoane
Oferim servicii de transport turistic ocazional intern,international cu masini de 8,15,17,20,37, locuri+remorca 2t0. preturi negociabile in functie de distanta parcursa ,timp de stationare nr. zilelor de inchiriere .Serviciile oferite sint diverse.Excursii,tururi educationale pentru scoli si grupuri religioase. Transport tabere scolare la munte si mare ,inchirieri pt. agentii de turism,circuite turistice pelerinaje la manastiri si biserici.Calatorii business si agrement.

Vacante Grecia
Ofera informatii despre locurile in care romanii pot petrece vacantele in Grecia. Articole despre locatii geografice si oferte turistice. Afla tot ce vrei despre vacanta de vis.

Agentia de turism Ana Tour & Travel
Agentia de turism Ana Tour & Travel - oferte de cazare, pachete charter, programe seniori, circuite, bilete avion, sejur, vacanta, rezervari hoteluri in Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania, Austria, Croatia, Cipru, Muntenegru etc.