orange.ro
 

Ultra Lipo


Titlu: Ultra Lipo
Descriere: Ultra Lipo este un echipament care va poate ajuta in lupta cu kilogramele in plus. Desi este o noutate in Romania, salonul nostru ofera preturi promotionale la tratamentele cu acest aparat.
URL: http://www.dreambody.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: ultra lipo, remodelare corporala, celulita, slabire

Acest site a fost adaugat in data de 03/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cerasela Elena Bold Psihoterapeut Ploiesti
Cerasela Bold - psihoterapeut din Ploiesti si membru al \"Colegiului Psihologilor din Romania\", membru al \"Asociatiei de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana - ARHTE\", membru al \"Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa - ARPI\"

ArmoniaNaturii.ro :: portal naturist
Portal naturist, magazin online cu produse naturiste, plante medicinale, articole, firme, sfatul medicului, retete vegetariene, glosar termeni, concurs, horoscop zilnic, aforisme.

Caminul pentru batrani Sanatour
Caminul pentru batrani Sanatour este situat in comuna Izvoarele , pe DN1A, la 8 km de Valenii de Munte, la 5 km de manastirea Crasna si la 99 de km de Bucuresti. Este o localitate linistita, cu aer curat, inconjurata de dealuri, paduri si livezi.

Torticolis tratament si recuperare
Torticolis tratament. Torticolis spasmodic sau congenital si fizioterapie (ultrasunet electroterapie) - cabinet de recuperare medicala Bucuresti prin exercitii de kinetoterapie si masaj terapeutic (efectuam si masaj anticelulitic si de relaxare)

American Medical Center
AMERICAN MEDICAL CENTER este o clinica medicala multidisciplinara care functioneaza intr-un ambient modern, punand la dispozitia pacientilor servicii medicale complexe: tratament sanatate Israel, tratament in strainatate ( tratament in Israel ), tratament cancer, transplant maduva, chirurgie cardiovasculara, chimioterapie, oncologie, cardiologie, fertilizare in vitro, turism medical, medicina muncii, stomatologie etc.