vivacredit.ro
 

Ultra Lipo


Titlu: Ultra Lipo
Descriere: Ultra Lipo este un echipament care va poate ajuta in lupta cu kilogramele in plus. Desi este o noutate in Romania, salonul nostru ofera preturi promotionale la tratamentele cu acest aparat.
URL: http://www.dreambody.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: ultra lipo, remodelare corporala, celulita, slabire

Acest site a fost adaugat in data de 03/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Chirurgie plastica
Echipa de profesionisti de la Clinica Medsport si Veronikilife este condusa de Dr. Grecu, chirurg plastic renumit, membru al SCP, recunoscut pentru rezultate exceptionale in rezolvarea cazurilor complexe in domeniul chirurgie plastica.

Elefarm - Farmacie online
Elefarm este o farmacie online pe gustul tau care iti sta la dispozitie cu o gama variata de produse si sfaturi pentru tine si cei dragi, de la medicamente pentru diferite afectiuni, la produse pentru slabit, frumusete, igiena.

Durere in corp
Daca sunteti in cautarea unui tratament pentru tratarea durerilor din organism sau a boliilor, trebuie doar sa urmati acest program simplu Fibromialgia. Medicina nu este necesara, totul e natural ,programul fibromialgiei este potrivit pentru oricine.

Terapii alternative
Totul cu ajutorul unor terapeuti de exceptie, cu calificari deosebite in domeniul inforenergeticii(bioenergie stiintifica moderna), al masajului, reflexoterapiei, astrologiei, dietoterapiei si aromoterapiei.

Detoxifiere cu produse pe baza de Zeolit lichid
Tratamentul detoxifiant cu Zeolit reduce riscului aparitiei cancerului eliminand metalele grele si toxinele fara a scoate ionii sanatosi si mineralele.http://zeolitdhq.blogspot.com/