orange.ro
 

Excel pentru afaceri


Titlu: Excel pentru afaceri
Descriere: Pe www.excel-eficient.ro gasiti solutii pentru problemele dvs. indiferent ca lucrati in departamentul de * resurse umane * financiar-contabil * comercial * logistica.
URL: http://www.excel-eficient.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 02/12/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Automate Cafea
Automate cafea, Automate de cafea. Suntem partener autorizat in Romania al automatelor Rheavendors din Italia. Produsele noastre acopera o larga varietate de sortimente, de la automate pentru cafea, apa, suc sau snacks-uri.

panifcom
O paine proaspata cu un gust deosebit va poate transforma masa. Mancati sanatos si gustos cu traditionala paine de la Panifcom.

Agregate frigorifice
Detalii tehnice si preturi pentru agregate frigorifice. Informatii si oferte pentru agregate frigorifice. Producatori, compresoare si reparatii agregate frigorifice.

Gestiune Restaurant
Pentru dumneavoastra am creat sisteme, aplicatii de gestiune si marcaj cu tehnologie de ultima generatie, care ofera un maxim de performanta si siguranta in folosire, proiectate pentru restaurante, baruri, cluburi, pizzerii.

anunturi auto - E-devanzare
Anunturi Gratuite din Romania e-devanzare.ro din toate regiunile tarii. Cumpara si vinde totul intr-un singur loc usor, sigur si rapid.