vivacredit.ro
 

Ideal Cazare ApartHOTEL in zona Dorobanti


Titlu: Ideal Cazare ApartHOTEL in zona Dorobanti
Descriere: Apartamente de lux in regim hotelier, inchirieri de apartamente situate in bloc nou construit, utilate si mobilate deosebit, ideale pentru afaceri si relaxare. Preturi avantajoase, alternativa hoteluri de 4 stele, servicii incluse.
URL: http://www.ideal-cazare.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: regim hotelier, cazare, inchirieri, cazare de lux,

Acest site a fost adaugat in data de 30/11/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiunea Orhideea
Suntem pensiunea orhideea si Oferim cazare la hotel si pensiuni, moteluri, vile, cabane, camping! Oferte speciale!! Cel mai bun pret!! Doar la pensiunea orhideea Dureaza 2-3 minute! Rezervarea este trimisa in siguranta! Fara taxe ascunse! Fara comision! Contactati pensiunea orhideea pentru a beneficia de servicii gratis de transport, parcare, telefonie, internet, mic dejun... si alte servicii oferite de pensiunea orhideea

Pensiunea Taka


Hotel Bucuresti 2 Stele
Oferta LaGil se adreseaza celor aflati in trecere prin Capitala, care cauta cazare in apropierea aeroportului, sau celor care doresc sa poposeasca intr-o oaza de liniste si in care sa beneficieze de cele mai bune conditii

eOferteCazare.ro – Oferte de Cazare in Romania
eOferteCazare.ro va pune la dispozitie oferte de cazare la cele mai mici preturi la pensiuni, hotelui, cabane, vile si alte unitati de cazare din Romania. eOferteCazare.ro va ajuta sa va promovati si sa va faceti cunoscuta pensiunea, hotelul, vila, cabana sau alte unitati de cazare.

Vila Budapesta
Un colț de pace și liniște exixtă și în Budapesta! Pensiunea Ida - vila Budapesta - te așteaptă cu o servire atentă, camere confortabile și liniștite, totul într-un colț de rai. În jurul pensiunii este Munții Sas, cu un peisaj extraordinar de la balcon. Aici nu se aude zgomotul și aglomerația dela oraș, numai pace și ciripitul păsărilor.