vivacredit.ro
 

Imprimari


Titlu: Imprimari
Descriere: Pro Viva este partenerul ideal pentru peronalizarea produselor dorite (tricouri, sepci, jachete, salopete, halate, genti, agende, etc)Toate produsele pot fi peronalizate prin serigrafie, tampografie, cutter-plotter sau broderie la preturi competitive.Din dorinta de a indeplinii cele mai exigente cerinte ale clientilor, am reunit in oferta noastra produse din categorii cat mai variate.nPentru mai multe inforamtii ne puteti vizita, trimite un mesa sau suna .
URL: http://www.personalizari.co.cc

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: rucasci, salopete, halate, camasi, bluze, tricouri, camsi, hanorace, sepci, fulare, umbrele

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 122

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Clienti potentiali pentru serviciile, produsele Dvs.
Publicitate online in reteaua e-trafic.ro (peste 30.000 de portaluri) cu rezultate garantate - furnizam pe site-ul Dvs. vizitatori unici selectati dupa regiune geografica si categorie de interes, potentiali clienti pentru produsele, serviciile Dvs.\\r\\n\\r\\n

Mobila Exotica
Termenul de mobilier asiatic – intalnit in multe cazuri si sub denumirea de oriental - este perceput de obicei ca fiind acele piese de mobilier care au ca origine tari din estul indepartat precum China si Japonia, caracterizate in general prin culoarea rosie, lemnul de bambus, ratan si cateva simboluri asiatitice.

solutii complete de comunicare
campanii de marketing, campanii de pr, conceptie publicatii si cataloage, evenimente, spatii publicitare in cataloage proprii

MyPrintShop - Tipar color digital si offset
MyPrintShop ofera servicii de tipar color, digital sau offset. Garantam pentru lucrarile noastre redarea fidela a culorii, suprapunerea marginilor, conturul clar al fontului, finisari impecabile.

Carti de vizita probabil cele mai ieftine
Tiparim carti de vizita probabil la cel mai mic pret din Romania. Avem o arhiva cu modele gratis online dar si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov. Vezi galeria noastra cu peste 2 mii de modele carti de vizita gratis.