vivacredit.ro
 

Imprimari


Titlu: Imprimari
Descriere: Pro Viva este partenerul ideal pentru peronalizarea produselor dorite (tricouri, sepci, jachete, salopete, halate, genti, agende, etc)Toate produsele pot fi peronalizate prin serigrafie, tampografie, cutter-plotter sau broderie la preturi competitive.Din dorinta de a indeplinii cele mai exigente cerinte ale clientilor, am reunit in oferta noastra produse din categorii cat mai variate.nPentru mai multe inforamtii ne puteti vizita, trimite un mesa sau suna .
URL: http://www.personalizari.co.cc

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: rucasci, salopete, halate, camasi, bluze, tricouri, camsi, hanorace, sepci, fulare, umbrele

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 122

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Publicitate in ziarul Anuntul Telefonic
Anunturi-Anuntul-Telefonic - Publicare anunturi de mica si mare publicitate la toate rubricile in editia tiparita a ziarului Anuntul Telefonic. Aparitie in ziar in maxim 24 ore!

PRODUCTIE PUBLICITARA
FIRME LUMINOASE, PANOURI PUBLICITARE, COPERTINE, LITERE VOLUMETRICE, ACOPERIRI CU POLIPLAN, INSCRIPTIONARE CU AUTOCOLANT, BANNERE, MESHURI\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nPRINTURI: cxarti de vizita, plainte, afise, postere, meniuri, etichete, tablouri, harti, fanioane, etc\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nIMPRIMARE TERMICA: tricouri, sepci, salopete, etc

Fluturasi publicitari
Tipografia noastra va poate pune la dispozitie flyere, fluturasi publicitari sau pliante cu diferite dimensiuni si modele la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Producatorul Fluturasi publicitari Plus Media Network distribuie pliante, reviste, cutii, mape, foi cu antet, carti de vizita, flyere, fluturasi, stickere, plicuri, calendare, cataloage, tipizate, carti si etichete autocolante.

Mape de prezentare ieftine personalizate cmyk
Mape de prezentare printate digital sau offset la noi in tipografie Bucuresti certificate iso avand calitate germana pe masina de tipar Heildelberg 2012 si Xerox 1000. Daca ai nevoie de mape personalizate la cele mai mici preturi de pe piata, viziteaza site-ul nostru si vei gasi listele de pret afisate online si fara batai de cap cu un simplu email comanda ta intra in procesare. Mape de prezentare ieftine cu livrare gratuita in toata tara. Mape personalizate cu buzunar in culori vii.

Publicare anunt in Jurnalul National
Publicare anunt de mica publicitate in editia tiparita a ziarulul Jurnalul National. Anuntul dumneavoastra va fi publicat in editia nationala tiparita in maxim 24 ore! Ieftin si rapid!