vivacredit.ro
 

convertor.ro


Titlu: convertor.ro
Descriere: Curs valutar si convertor complex. Grafice evolutii, diferente curs pentru valutele afisate de BNR din 1998 pina in prezent.
URL: http://www.convertor.ro

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: curs valutar BNR

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vertical Finance
Suntem specializaţi, încă din 2007, pe consultanţă fonduri nerambursabile, consultanţă în afaceri şi management de proiect. Proiecte finanțare UE.

Conta Consult Office – Servicii de Contabilitate
Consultanta si asistenta juridica, Contabilitatea primara si de gestiune, Contabilitate financiara, Servicii refacere contabilitate, Servicii HR

Despre consolidarea datoriilor
Invata cum sa iti usurezi viata si sa gestionezi banii si creditele fara probleme. Afla cand si cum sa faci economie ca sa merite. Ce nu iti spun bancile niciodata si cum te storc de ultimii bani. Devino astazi propriul tau consilier financiar de succes.

Integrated Financial Management
Profesionalismul si experienta in domeniu sunt valorile care ne recomanda. Dincolo de acestea, avem abilitatea de a intelege nevoia dumneavoastra de a beneficia de un sprijin in administrarea afacerii pe care o derulati. Succesul in business nu este propriu doar marilor companii. Firmele mici si mijlocii au acum posibilitatea de a dezvolta proiecte durabile. Echipa Integrated Financial Management va poate indruma pasii spre reusita oferindu-va servicii complete in domeniul financiar-contabil.

Tele Trade
Tele Trade este cea mai mare platforma de trading din Europa de Est iar noi va oferim informatii pretioase si numeroase modalitati de trading oferite de specialisti. Vizitati-ne pentru mai multe detalii.