elefant.ro
 

femeia.ro


Titlu: femeia.ro
Descriere: FEMEIA.ro - portalul in care fiecare FEMEIE se regaseste. Mai mult decat reviste, mai mult decat modele, mai mult decat comunitate....pentru ca TU iti doresti mereu MAI MULT.
URL: http://www.femeia.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: femeia, femei, lifestyle, coafura, machiaj, cosmetica

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fashion Magazine
Revista de moda online cu stiri despre moda, frumusete, lifestyle, sfaturi si celebritati. Site pentru femei cu stiri si sfaturi pentru un look perfect.

Coafuri Tunsori Frizuri 2013
Noi tendinte de coafuri, tunsori si frizuri in 2013. Coafuri Tunsori si Frizuri 2013, pentru par scurt, par lung, pentru nunta, simple, de ocazie si de seara.

Pinq store
Pornind de la premiza ca cel mai important lucru este satisfactia clientilor, am acumulat experienta si am incercat sa ne ridicam de fiecare data la nivelul asteptarilor clientilor nostri, oferind atat produse de calitate si foarte eficiente , cat si consiliere asupra produselor si beneficiilor acestora. \\r\\n\\r\\nVerificam in mod periodic care sunt asteptarile si nevoile clientilor nostri , pentru a optimiza gama de produse si servicii oferite de catre compania noastra.

Rochii mireasa
Maya Fashion este un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea.

Esti pe tocuri sau esti misogin ?
Esti pe tocuri sau esti misogin ? Blog pentru barbati. Accesul femeilor nu este recomandat!