vivacredit.ro
 

Outdoor Display-uri si prisme


Titlu: Outdoor Display-uri si prisme
Descriere: Site de prezentare Central Media Botosani. Despre noi putem spune ca avem puterea de a duce mesajul dumneavoastra aproape de clinetii existenti sau potentiali ai firmei.
URL: http://www.centralmedia.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: Central, Media, Panou, Afisaj, Stradal

Acest site a fost adaugat in data de 24/11/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Business guide
Business-guide este site-ul de publicitate on-line. De asemenea va putem oferi publicitate outdoor si indoor, productie publicitara, promovare in publicatii si la diverse evenimente

Atelierul de broderie GermanPH
GPH este un atelier de broderie si productie publicitara. Natura umana este, din toate timpurile, atrasa de decoratiuni. Incercam mereu sa dam o forma artistica chiar si celor mai banale articole de imbracaminte. Broderia este cea mai veche forma de imbogatire a materialelor textile. Folclorul vestimentar al fiecarui popor este dominat de diferite tipuri de broderii ale caror modele sunt pretuite drept mostenire culturala.

Fotografie produs studio foto video Bucuresti
Studioul foto Caseta realizeaza servicii fotografice: sedinte foto de familie, fotografii de book, fotografii business si poze de cv, fotografii aeriene, fotografie de produs, fotografii outdoor, poze de eveniment, poze pentru linii aeriene, fotografii acte oficiale.

Productie publicitara
Productie publicitara Plotter Design este o firma de Productie Publicitara ce reuneste o echipa tanara, dinamica si creativa, capabila sa va ofere cele mai eficiente servicii de publicitate & confectii metalice. www.plotter-design.ro

Agentie Publicitate Iasi
Rolul agentiei de publicitate Artvertising este de a exprima convingerile clientilor sai in forme publicitare remarcabile si pe materiale inedite. Solutiile eficiente de informare si promovare depind deseori de cunoasterea potentialului pietei si puterea de a crea unicitate.