vivacredit.ro
 

Outdoor Display-uri si prisme


Titlu: Outdoor Display-uri si prisme
Descriere: Site de prezentare Central Media Botosani. Despre noi putem spune ca avem puterea de a duce mesajul dumneavoastra aproape de clinetii existenti sau potentiali ai firmei.
URL: http://www.centralmedia.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: Central, Media, Panou, Afisaj, Stradal

Acest site a fost adaugat in data de 24/11/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Producator de vopseluri, amorse, diluanti, produse uz casnic
Producator de vopseluri industriale,vopsele speciale, vopseluri lavabile, vopseluri pentru marcaj rutier, diluanti, adezivi, amorse si punti de unire pentru betoane si mortaruri, antigel, solutie spalat parbrizul,balsam de rufe, sapun lichid, detergent pentru vase, solutie pentru curatat geamuri si sticla,solutie curatat pardoseli,detartrant universal, apa distilata, hipoclorit de sodiu.

Publicare anunturi in adevarul
Publicare anunt de mica publicitate in editia tiparita a ziarului Adevarul. Aparitie in ziar in maxim 24 ore! Ieftin! Ziarul Adevarul este un cotidian national de informatie generala ce apare de luni pana vineri la nivel national.

Promovare online inteligenta
Promovare online inteligenta Un advertorial este o reclama conceputa pentru a simula continutul unui editorial, in acelasi timp oferind informatii valide pentru potentialii clienti. 0723034060 www.eadvertorial.ro

Instrument online pentru cercetare consumatori
Afla exact ce-si doresc consumatorii tai, lansand cercetari online direct din propriul birou, la cele mai mici preturi. Targetare geografica si socio-demografica posibila. Branduri alaturi de oameni !

Yellow Submarine
Cercetare calitativa, Cercetare de marketing, Cercetare de piata, Focus grup, Interviu in profunzime, Etnografie, Pozitionare marca, Qualitative research, Market research, Marketing research, Focus groups, In depth interview, In home visits, Shopping