smokemania.ro
 

Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie


Titlu: Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie
Descriere: Vino in Piata de Fotografie! Locul in care ne intalnim sa discuatam liber despre fotografie, aparate foto si arta fotografica. Piata de Fotografie este comunitatea pasionatilor de fotografie, un loc unde vezi si comentezi fotogarfii, afli despre cele mai noi concursuri foto de pe internet, descoperi noi tehnici de fotografiere, teste aparate foto si obiective, articole interesante din domeniu etc.
URL: http://www.piatadefotografie.3xforum.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: photography, photo, fotografie, concurs foto

Acest site a fost adaugat in data de 11/11/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 3151

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

corneliudragan-targoviste.ro
Corneliu Dragan-Targoviste, artist plastic, pictor, acuarelist roman

Ceasca de Cultura te ispiteste cu aroma frumosului
Ne propunem sa oferim romanilor o selectie de stiri si articole culturale ce pot fi savurate zilnic, cu o ceasca de cafea sau ceai in fata. Domenii servite: Muzica, Cinema, Teatru, Arte Vizuale sau Viata.

CineMagia.ro
CineMagia.ro - Revista online de cinema, programul cinematografelor, calendarul premierelor, boxoffice, concursuri, forum

CTRLSHIFT | ARCHITECTURE, INTERIOR AND PRODUCT DESIGN MAGAZINE
architecture, interior and product design magazine. includes design tips, trends, and posts about contemporary art, architecture, exhibition, books and photography.

Pictură Călin Bogătean picturi tablouri de vânzare la comandă
Pictură originală picturi icoane în manieră bizantină pe lemn icoane naive pe sticlă portrete realiste hiperrealiste natură statică peisaje tablouri în ulei pe pânză de vânzare servicii de retaurare si reproduceri picturi celebre portrete după poză la comandă. Cadouri de excepţie unicat artistic semnată de artistul profesionist Calin Bogătean membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România.