vivacredit.ro
 

Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie


Titlu: Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie
Descriere: Vino in Piata de Fotografie! Locul in care ne intalnim sa discuatam liber despre fotografie, aparate foto si arta fotografica. Piata de Fotografie este comunitatea pasionatilor de fotografie, un loc unde vezi si comentezi fotogarfii, afli despre cele mai noi concursuri foto de pe internet, descoperi noi tehnici de fotografiere, teste aparate foto si obiective, articole interesante din domeniu etc.
URL: http://www.piatadefotografie.3xforum.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: photography, photo, fotografie, concurs foto

Acest site a fost adaugat in data de 11/11/2008

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 3176

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

De la lume adunate
Blog cu tema “mierea in bucatarie”. Contine in paginile lui, retete de preparate cu miere la indemana oricui, retete mai vechi si mai noi, culese din diferite surse. Hidromel, Bauturi racoritoare, Dulciuri, Prajituri, Bomboane.

Fotografii Profesionale Fotograf Bucuresti
Fotografii Profesionale Fotograf Bucuresti Studio Foto bucuresti Blog de Fotografie

Ceasca de Cultura te ispiteste cu aroma frumosului
Ne propunem sa oferim romanilor o selectie de stiri si articole culturale ce pot fi savurate zilnic, cu o ceasca de cafea sau ceai in fata. Domenii servite: Muzica, Cinema, Teatru, Arte Vizuale sau Viata.

Lorette Handmade Boutique
Creatii handmade precum cutii de bijuterii,ceasuri de perete,bomboniere,cosulete,decorate cu tehnica servetelului,sfoara,portelan,ideale pentru a face un cadou unicat persoanelor dragi

Retetele Mamicii
Site cu retete culinare personale, siteul este actualizat frecvent si se da posibilitatea de a va face cunoscute retetele personale!