watchshop.ro
 

Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie


Titlu: Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie
Descriere: Vino in Piata de Fotografie! Locul in care ne intalnim sa discuatam liber despre fotografie, aparate foto si arta fotografica. Piata de Fotografie este comunitatea pasionatilor de fotografie, un loc unde vezi si comentezi fotogarfii, afli despre cele mai noi concursuri foto de pe internet, descoperi noi tehnici de fotografiere, teste aparate foto si obiective, articole interesante din domeniu etc.
URL: http://www.piatadefotografie.3xforum.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: photography, photo, fotografie, concurs foto

Acest site a fost adaugat in data de 11/11/2008

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 3102

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

citatepedia.ro
enciclopedie alcatuita din citate, proverbe, poezii, epigrame, biblioteca virtuala si blog despre carti si literatura

f64studio.ro
Primul magazin online de echipamente fotografice din Romania. Aparate foto compacte, digitale, obiective, blitz-uri, filtre.

urbanism arhitectura Dual Art
Prin acest site va oferim servicii de: urbanism, arhitectura ecologica, studii de specialitate, plan urbanistic de detaliu (pud), plan urbanistic zonal(puz), studiu de insorire.

cafeneaua.com
CAFENEAUA.COM: Clubul de conversatie. Te face sa gandesti. Articole, forum, conferinte cu invitati, ganduri, poezie, proza.

Fotograf Botez - Fotografie artistica de botez
Fotografi de nunta si cameramani din Bucuresti ofera servicii foto si video la cununia dvs. Fotografiile sunt expresive iar montajul este Full HD. Suntem bucurosi sa va fim alaturi la nunta si sa va surprindem emotiile in imagini.