orange.ro
 

Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie


Titlu: Piata de Fotografie - Locul in care ne intalnim sa vorbim despre fotografie
Descriere: Vino in Piata de Fotografie! Locul in care ne intalnim sa discuatam liber despre fotografie, aparate foto si arta fotografica. Piata de Fotografie este comunitatea pasionatilor de fotografie, un loc unde vezi si comentezi fotogarfii, afli despre cele mai noi concursuri foto de pe internet, descoperi noi tehnici de fotografiere, teste aparate foto si obiective, articole interesante din domeniu etc.
URL: http://www.piatadefotografie.3xforum.ro

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: photography, photo, fotografie, concurs foto

Acest site a fost adaugat in data de 11/11/2008

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 3111

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

amenajari interioare
Doza ta zilnica de amenajari interioare fascinante din intreaga lume. I Love Decor iti prezinta idei indraznete de amenajare interioara a casei sau a apartamentului tau, prin amenajari interioare de living, dormitoare dar si bai sau bucatarii.

Graffiti
http://graffiti-2010.weebly.com mai are si url http://graffiti-2010.tk/

Fotograf Nunta Iasi
Imi ofer serviciile pentru a imortaliza cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Ofer maxim de seriozitate, posed aparatura profesionala pentru toate situatiile de fotografiere (Canon 40D + 3 obiective + blitz extern TTL + accesorii).

Studio foto video Bucuresti Caseta.ro
Studioul foto Caseta realizeaza servicii fotografice: sedinte foto de familie, fotografii de book, fotografii business si poze de cv, fotografii aeriene, fotografie de produs, fotografii outdoor, poze de eveniment, poze pentru linii aeriene, fotografii acte oficiale.

Cristian Atudoroae - Fotografie de eveniment
Fotograf de evenimente in Iasi si Bucuresti, Romania. Fotografie de copii, Trash the dress, fotografie de botez, fotografii de familie, foto eveniment, fotografie de studio.