elefant.ro
 

miresici.ro


Titlu: miresici.ro
Descriere: Forum de discutii despre organizare nunta, mirese, miresici, rochii de mireasa, luna de miere, coafuri, poze, albume, concursuri, premii.
URL: http://www.miresici.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: organizare nunta, mirese, miresici, rochii de mireasa, luna de miere, coafuri

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

BE A LADY
Be a lady este ghidul practic al femeilor cu atitudine inteligente originale si sexi.Siteul te invita la o scurta incursiune in fascinanta si inepuizabila lume a subiectelor despre relatii dragoste si sex,moda,machiaj,dieta,sport \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Produse Cosmetice Bio si Parfumuri din Franta
Magazin online de Produse Cosmetice Bio si Parfumuri din Franta si unic importator ale produselor Reve de Provence si Dina Cosmetics\\r\\n

Shakti.com.ro
Printre serviciile noastre se numara: - coafor/stilist - manichiura/pedichiura - cosmetica/make-up - masaj (ayurvedic, cranio-facial, reflexoterapie, cu roci vulcanice, etc.) - reiki - terapiile florale Bach - coaching/dezvoltare personala - homeopatie - cocon tahionic - acupunctura - etc. Toate acestea si multe altele într-un cadru inedit, care va va transporta pe un tarâm al linistei interioare si al armoniei.

idieta.ro
Cea mai fidela comunitate de femei sustine ca frumusetea, sanatatea, stilul de viata au doua dimensiuni: Body & Mind!

Lenjerie sexy
4sexygirls.ro este un magazin de lenjerie sexy, unde va indeplinim orice dorinta legata de lenjeria intima. Produsele vin sa satisfaca orice capriciu de-al dumneavoastra. Venim in intampinarea nevoilor clientilor cu materiale de calitate, modele extravagante si detalii romantice. Magazinul dispune de o paleta larga de produse, de la rochii de mireasa sexy pana la lenjerie fetish. Indrazneste sa iti pui in valoare intreg potentialul senzual din dotare, apeleaza la noi.