elefant.ro
 

Terapie copii nevazatori


Titlu: Terapie copii nevazatori
Descriere: Centrul essmi ofera activitati de gradinita pentru nevazatori,logopedie,dans sportiv pentru copii,terapie nevazatori,educatie vizuala pentru copii nevazatori.
URL: http://www.essmi-nevazatori.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: nevazatori, gradinita copii nevazatori

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Traducere automata de texte in 46 de limbi
Translator online - Cel mai complex translator online care traduce instantaneu fraze si expresii in 46 limbi

Germana.ro
Germana.ro este punctul central al limbii germane în România, pe Internet (activități și tabere pentru copii, cursuri online și offline, joburi, instituții de învățământ și cultură etc.)

gradinita constanta, gradinita particulara constanta
Adia Kindergarden este singura gradinita din Constanta care ofera asistenta homeopata si psihologica. Gradinita are program normal si prelungit\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n

4learning.ro - site meditatii Romania
4learning.ro este cel mai mare site de meditatii, sporturi si activitati din Romania care iti ofera o baza de date cu profile complete de meditatori si anunturi de meditatii la cel mai ridicat nivel

Top 10 Geek - Clasamente telefoane mobile
Citeste cateva din sfaturile care te ajuta sa devii mai sanatos si sa arati mai bine, rasfoind revista Top 10 Geek. Articolele online sunt grupate in mai multe categorii, in functie de domeniul la care se refera. Se deosebesc astfel clasamente despre personalitati din lumea muzicii, a picturii sau sculpturii, campioni din sport sau vedete de cinema si televiziune. Telefoanele mobile, turismul, sanatatea si hobby-urile sunt si ele prezentate si clasate in functie de diverse criterii.