vivacredit.ro
 

Femei Moderne


Titlu: Femei Moderne
Descriere: Un portal dedicat femeilor moderne.Site-ul cuprinde informatii despre casa ta,fashion,frumusete,sanatate,slabire,mamici.
URL: http://www.femei-moderne.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: femei, horoscop, teste, cuplu, sanatate

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Rochii casual, brodate, pictate, unicat, marimi mari, de zi, accesorii
Rochii Fancy, deoarece am inteles nevoia de originalitate si unicitate a femeilor. Aici vei gasi modele de rochii casual, brodate sau pictate unicat

Rochii de mireasa
Aceste rochii se adreseaza celor fidele stilului clasic. Majoritatea modelelor de rochii de mireasa urmaresc linia corpului in zona soldurilor si sunt mai ample in partea inferioara. Materialele folosite pentru rochii de mireasa sunt brocartul, diferitele voaluri semitransparente si matasea naturala Duchese. Corsetele si fustele care compun aceste rochii de mireasa au aplicatii de broderie cu fir metalic sau cusute manual cu margele si cristale Swarovski.

Poze profesionale fete
Realizam fotografii pentru videochat de calitate! Suntem o echipa tanara, fara prejudecati, cu imaginatie si chef de munca! Noi te ajutam sa iti cresti veniturile prin fotografii profesionale!

Retete maruntaie
Va prezentam cele mai interesante retete maruntaie culese din carti de bucate sau de la cei pasionati de bucatarie.

salon de infrumusetare
Salon de infrumusetare in zona Dorobanti, Diva Beauty Studio va asteapta pentru a va rasfata cu cele mai bune servicii de manichiura, pedichiura, masaj corporal, cellu M6 - cel mai bun personal si evident cea mai performanta aparatura.