watchshop.ro
 

yuppy.ro


Titlu: yuppy.ro
Descriere: Comunitatea Yuppy - Young Urban Professionals.
URL: http://www.yuppy.ro

Categorie: diverse > lifestyle
Cuvinte cheie: yuppy, men, barbatii, fashion, lifestyle

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Retete de pui
Retetele de pui sunt usor de gatit. Invata acum sa gatesti cele mai gustoase retete de pui. Carnea de pui este una din cele mai sanatoase mancaruri.

Agentie de modeling, top fashion models
Carla Zeiss Models este o noua agentie ce reprezinta o gama larga de modele din toata lumea. Agentia are o abordare bazata pe etica in ceea ce priveste managementul modelelor, refuzand sa reprezinte asa numitele \"marimi zero\". Carla Zeiss Models incurajeaza longevitatea carierei, investeste in modelele sale, furnizandu-le educatie in domeniile ce le vor dezvolta cariera si posibilitatea de a colabora cu specialisti.

Top Swiss Places
The best places to visit in Swiss, learn about the beauty of Switzerland, top places to spend your Switzerland holidays, best hotels and guest rooms recommendations.

Mobila Bucatarie, Hol, Dormitor
Atunci cand pornim sa mobilam un apartament sau o casa ne punem de fiecare data intrebarea cum sa facem cat mai bine acest lucru. Raspunsul nu este unic si include mai multe variante. Importanta este cunoasterea a cat mai multe modele de mobilier si solutii de imbinare a acestora.

Jossip
Barfe, zvonuri, scandaluri. Si totusi, vedetele stau de vorba cu Jossip.