elefant.ro
 

Cazare


Titlu: Cazare
Descriere: Cazari, cazare la munte,cazare la mare, rezervari online,oferte de Revelion si Craciun,pensiuni ,vile, hoterluri,cazare Sinaia,cazare Predeal
URL: http://www.cazari-online.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Cazari, cazare la munte, cazare la mare

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 439

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

litoral 2012
Site-ul litoral2012.com prezinta ofertele litoral 2012 a peste 200 de hoteluri din tara din principalele statiuni de pe litoral : Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Saturn, etc. Posibilitate de rezervare online, plata direct la receptie.

Revelion 2011
Cautati oferte pentru Craciun si Revelion 2011. Cazare hoteluri, vile, pensiuni, cabane, apartamente si garsoniere in regim hotelier pentru Revelion 2011.

oferte cazare brasov
Cazari la preturi atractive la hoteluri si pensiuni cu facilitati extraordinare. Pe brasovcazari.ro gasiti cele mai bune oferte.

Cazare hotel restaurant in Satu Mare
Hanu lui Gica va ofera cazare in regim de hotel Satu Mare la standarde inalte. Dispune de 9 camere in regim de single si dublu. Toate camerele dispun de aer conditionat, internet de mare viteza – wifi, TV led, baie. Hanu lui gica dispune de un restaurant cu mancare traditionala “ca la mama acasa” dar si specialitati din bucataria internationala.

Cel mai complex portal de pensiuni | hoteluri | rezervari on-line
Infopensiune.ro reprezinta cel mai complex portal de pensiuni si hoteluri din Romania unde proprietarul de pensiune/hotel poate publica anunturi de cazare iar turistul poate efectua rezervari on-line